Wedstrijdverslagen

Juliana en Milsbeek komen niet tot scoren

JULMILNa de wedstrijd van vorige week had Juliana iets goed te maken tegenover het publiek. Er werd dan ook vanaf het beginsignaal meer druk op de bal gezet.

In de eerste helft was de werklust dus al een stuk hoger dan vorige week, waardoor Juliana meer balbezit had dan Milsbeek. Aanvallend gezien was het spel echter te slordig om tot grote kansen te komen. Ook aan Milsbeek zijde was het spel rommelig waardoor ook zij geen grote kansen konden creëren. Het enige opwindende moment ontstond halverwege de eerste helft toen Stein Jacops diep werd gestuurd en de bal keurig langs de keeper in het doel speelde. De treffer werd echter geannuleerd vanwege buitenspel.

Ook in de tweede helft bleef het spelbeeld veelal hetzelfde. Beide ploegen bleven het wel proberen, met vooral hard werken, maar vooral voorin lagen de nodige problemen. Allebei de ploegen hadden enorm veel problemen om de spitsen te bereiken, door foute passes, en foute keuzes. Direct na rust had Juliana even een overwicht, waarna Milsbeek dit overnam. Meer naar het einde was het opnieuw Juliana wat weer de overhand kreeg. Het lukte beide ploegen echter niet om gevaarlijk in de buurt van de vijandige doelman te komen. De wedstrijd eindigde dan ook in de enige terechte uitslag: 0-0.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - SV Milsbeek 0-0 (0-0)
Scheidsrechter: van Haren (Overloon)
Toeschouwers: 90

Opstelling Juliana: Lars Kerkhof, Rens van den Hoven, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Stein Jacops (69' Ruud Relou), Tom Gerrits, Gijs Wijdeven, Camiel van Geenen (77' Jelle Staal), Justin Jacops, Max Hermanussen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.