Wedstrijdverslagen

Juliana beleeft off day in Escharen

ESTJUL

Juliana heeft op bezoek in Escharen geen enkel moment in de wedstrijd gezeten, en bezorgde Estria zonder dat dit zich bovenmatig hoefde in te spannen een betrekkelijk gemakkelijke middag.

In de eerste 20 minuten liet Estria zich veelvuldig zien op de helft van Juliana, en kon Juliana op haar beurt slechts sporadisch de middenlijn oversteken. Het was dan ook geen verrassing dat Estria op voorsprong kwam, al kreeg het daarbij de nodige hulp van de Juliana defensie. Op links rommelde Roy Hurkens zich met zijn sterke lichaam de 16 in, en wist de bal vanaf de achterlijn voor te schuiven. De ogenschijnlijk makkelijke bal werd echter slecht verwerkt en daardoor kreeg Moos van der Bijl bij de 2e paal een niet te missen kans. Juliana kwam echter niet verder dan één momentje waarbij Rens van den Hoven de zestien binnendrong, echter de scheidsrechter weigerde de bal na een ogenschijnlijke overtreding de bal op de stip te leggen.

Meteen na de aftrap leek Juliana iets meer te willen, een minimaal offensiefje was echter na 5 minuten al weer over en daarna kabbelde de wedstrijd weer voort. Estria was daarbij de ploeg die het meeste garen spon. In de 58e minuut werd bij een cross pass de ingevallen Roel van de Bogaard diep gespeeld, deze wist zijn verdediger eenvoudig af te schudden en zorgde voor de 2-0. Zo'n 10 minuten voor tijd was het Moos van der Bijl die zijn 2e van de middag aan kon tekenen nadat hij met een eenvoudige kapbeweging de Juliana defensie op het verkeerde been zette en de bal binnenschoot. Juliana wist hier de hele middag niets tegenin te brengen en leed dan ook een verdiende nederlaag.

Wedstrijdstatistieken:
Estria - Juliana 3-0 (1-0)
Scheidsrechter: Linders (Oostrum)
Toeschouwers: 150

Doelpunten:
18' 1-0: Moos van der Bijl
58' 2-0: Roel van den Boogaard
79' 3-0: Moos van der Bijl

Opstelling Juliana: Lars Kerkhof, Ruud Relou (78' Julian Schoenaker), Rens van den Hoven (60' Stan Peters), Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Tom Gerrits, Jelle Staal (78' Vince van Reijmersdal), Camiel van Geenen, Justin Jacops, Max Hermanussen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.