Wedstrijdverslagen

Juliana - SES eindigt gelijk

JULSES

Lang was het onzeker of de wedstrijd doorgang zou kunnen vinden vanwege de weersomstandigheden. Op het laatste moment werd er toch groen licht gegeven en kon de bal gaan rollen.

De wedstrijd begon erg rommelig, mede door de harde wind was het lastig voetballen. Lang ging het dan ook gelijk op, zonder dat er echte kansen werden gecreëerd. Het eerste hachelijke moment voor Juliana ontstond door een ongelukkige botsing tussen keeper Jasper Bergmans en verdediger Julien Cuppen. Hierna werd de Juliana doelman minutenlang behandeld, maar kon de wedstrijd toch weer hervatten. Een kleine 10 minuten later moest hij toch het veld verlaten en kon Lars Kerkhof in de 30e minuut zijn competitie debuut maken voor Juliana. Voor Juliana op haar beurt was dit het sein om langzaam maar zeker de wedstrijd naar zich toe te trekken. Het tempo werd iets meer opgeschroefd en SES werd teruggedrongen op eigen helft. In de 38e minuut kwam Juliana op voorsprong toen op het middenveld een SES speler onderuit gleed waardoor Gijs Wijdeven aan de bal kwam. Hij bedacht zich geen moment en schoot van zo'n 25 meter op doel. Een lastige stuit zorgde ervoor dat de keeper een taxatie fout maakte en de bal liet glippen. Hierna bleef Juliana aandringen, verder dan enkele afstandschoten kwam Juliana echter niet.

In de tweede helft ging SES op zoek naar de gelijkmaker. En kon ook Lars Kerkhof zich eindelijk onderscheiden. Zijn eerste balcontact was meteen een uitstekende redding op een harde kopbal van dichtbij. In de 53e minuut ging het uiteindelijk voor Juliana toch mis, na een overtreding net buiten de zestien kreeg SES een vrije trap te nemen. Voordat deze genomen kon worden kreeg Gijs Wijdeven 2x geel te verwerken en kon hij inrukken. Tot overmaat van ramp werd er in de muur hands gemaakt, waardoor SES van elf meter aan kon leggen. Melvin van den Elzen maakte geen fout en bracht de 1-1 op de borden. In het restant moest Juliana loeren op de counter en was het opnieuw Lars Kerkhof die met enkele prima reddingen Juliana in de wedtrijd hield. Vlak voor tijd kreeg Camiel van Geenen nog een uitstekende kans. Uit een corner kon hij geheel vrijstaand een kopbal net niet genopeg richting geven waardoor deze over de lat verdween.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - SES 1-1 (1-0)
Scheidsrechter: Lenssen (Holthees)
Toeschouwers: 400

Doelpunten:
38' 1-0: Gijs Wijdeven
55' 1-1: Melvin van den Elzen

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans (30' Lars Kerkhof), Rens van den Hoven, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart (86' Jelle Staal), Stein Jacops (73' Ruud Relou), Tom Gerrits, Gijs Wijdeven, Camiel van Geenen, Justin Jacops, Max Hermanussen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.