Wedstrijdverslagen

Juliana wint ook in Rijkevoort

TOXJUL

De heenwedstrijd tegen Toxandria was in Mill nog ongelukkkigerwijs met 2-3 verloren door de Millenaren. Juliana was dus gewaarschuwd.

Deze waarschuwing leek echter aan dovemansoren gericht, want al na 4 minuten scoorde Toxandria al de 1-0. Juliana had net daarvoor al een grote kans gekregen, maar in de tegenstoot was het Toxandria wat de 1-0 op de borden zette. Na een snelle aanval kreeg Juliana de bal niet uit de verdediging. De Millse doelman kon de bal nog 2 keer keren maar bij de derde inzet was het raak voor Toxandria. Na deze snelle openingstreffer nam Juliana meer initiatief, dat leidde in de 14e minuut resultaat toen Stein Jacops op links de bal kon veroveren en opende met een pass over de breedte van het veld naar Justin Jacops. Deze zette op zijn beurt met een paar passeerbewegingen de Rijkevoortse defensie te kijk om vervolgens met een lage harde schuiver de 1-1 aan te tekenen. Hierna nam Juliana de wedstrijd meer en meer in handen, en kreeg ook enkele goede kansen. Er was echter een fout in de Toxandria defensie nodig voor het volgende doelpunt. Een te korte terugspeelbaal werd de Toxandria doelman fataal toen hij al uitlopend over de bal heen maaide. Daardoor bood hij de attent ingelopen Justin Jacops een niet te missen kans en werd het 1-2.

Meteen na de rust was er opnieuw een grote fout te noteren in de defensie van Toxandria, weer was het de zeer attente Justin Jacops die hier optimaal van wist te profiteren door met zijn derde doelpunt van de middag de marge op 2 te brengen in het voordeel van Juliana. Hierna bleef Juliana uitstekend voetballen, en kon Toxandria hier weinig tegenover stellen. In de 65e minuut was het Caniel van Geenen die de bal op kon pikken en breed spelen op Kevin van Casteren. Die had op zijn beurt een uitstekende steekpass terug op de doorgelopen van Geenen. Deze had daarna geen moeite om de doelman te passeren voor de 1-4. Hierna ontbrak het Juliana vooral aan rust en zorgvuldigheid, waardoor de score niet verder werd opgevoerd en de 1-4 ook de eindstand werd.

Wedstrijdstatistieken:
Toxandria - Juliana 1-4 (1-2)
Scheidsrechter: Kilci (Helmond)
Toeschouwers: 120

Doelpunten:
 4' 1-0: Ferre van Kraaij
14' 1-1: Justin Jacops
43' 1-2: Justin Jacops
46' 1-3: Justin Jacops
65' 1-4: Camiel van Geenen

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Rens van den Hoven, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Stein Jacops (67' Jelle Staal), Tom Gerrits, Gijs Wijdeven (60' Kevin van Casteren), Camiel van GeenenJustin Jacops, Max Hermanussen (85' Ruud Relou)

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.