Wedstrijdverslagen

Juliana wint in Gassel

GASJUL

Nadat 4 weken op rij koning winter roet in het eten had gegooid, mocht Juliana op 17 februari onder een stralend lentezonnetje aantreden voor de eerste wedstrijd van 2019.

Voor de wedstrijd goed en wel begonnen was had Juliana ook al voor de eerste keer het net gevonden. Al in de 2e minuut werd er op links een aanval opgezet, en de bal hoog voor het doel gebracht. Deze leek in eerste instantie nog aan alles en iedereen voorbij te gaan, echter voorbij de 2e paal was het Justin Jacops die de bal net voor de achterlijn weer in één keer voor het doel bracht. Daardoor stond de Gasselse defensie op het verkeerde been en kon Tom Heerbaart al vallen met het hoofd de bal binnewerken. Hierna bleef Juliana doorgaan en na een paar kleine kansjes was het in de 11e minuut opnieuw raak. Een bal van achteruit werd op het middenveld prima doorgekopt door Gijs Wijdeven, waarna Justin Jacops alleen op de uitlopende Gassel doelman af kon gaan. Met een subtiel lobje wist hij de doelman te verschalken om de 0-2 op de borden te brengen. Na de 2-0 liet Juliana het initiatief iets meer aan Gassel, dat alleen met wat afstandschoten gevaarlijk werd. Doelman Jaser Bergmans wist zijn doel echter met een paar uitstekende reddingen schoon te houden.

Ook in de 2e helft had Gassel iets meer initiatief, zonder echt gevaarlijk te worden. Juliana bleef hier echter goed onder uit voetballen maar verzuimde, ondanks een paar goede kansen, de 0-3 te maken. In de 71e minuut leek Gassel iets terug te kunnen doen nadat de scheidsrechter een penalty toekende na een onnodige overtreding binnen de 16. Jasper Bergmans wist echter de bal te keren. In de 91e minuut echter kwam Gassel toch nog op 1-2, toen een corner slecht verwerkt werd en de bal over de uitlopende Millse doelman werd binnengewerkt. Spannend werd het echter niet meer omdat vlak daarna ook Juliana een strafschop mocht nemen, nadat Stijn Jacops na een fraaie actie binnen de 16 werd neergelegd. Berry van Krijl bepaalde daarmee de 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken:
vv Gassel - Juliana Mill 1-3 (0-2).
Scheidsrechter: Thijssens
Toeschouwers: 100

Doelpunten:
2' 0-1: Tom Heerbaart
11' 0-2: Justin Jacops
91' 1-2: Guido Sprengers
93' 1-3: Berry van Krijl

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Rens v/d Hoven, Berry van Krijl, Julien Cuppen, Tom Heerbaart (82' Stijn Jacops), Syb Daverveld (72' Ruud Relou), Tom Gerrits, Gijs Wijdeven (83' Kevin van Casteren), Camiel van Geenen, Justin Jacops, Max Hermanussen

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.