Inner-go Bijzonder Begeleiden

Bord Marleen Peters

Nu Koning Winter hopelijk zijn biezen heeft gepakt is het Juliana sportpark weer geopend. Bij de entree van het sportpark kun je niet om onze nieuwe bordsponsor Inner-Go heen.

Inner-go Bijzonder Begeleiden biedt begeleiding en ondersteuning aan specifieke doelgroepen. Met name autisme, AD(H)D en Licht Verstandelijk beperkt zijn veel voorkomende diagnoses waar de begeleiding van Inner-go zich op richt. Het uitgangspunt is ontwikkeling vanuit het innerlijke zelf.

Initiatief nemer Marleen Peters, woonachtig in Mill, heeft samen met het team van Inner-go vele kinderen, jongeren en jong volwassenen uit deze regio onder begeleiding. De begeleiding wordt geboden middels individuele begeleiding, begeleiding in een groep, weekend- vakantie opvang en woonbegeleiding. Vanuit professionaliteit maar vooral ook vanuit hart en ziel wordt er door het team van Inner-go een belangrijk steentje bijgedragen om de cliënten binnen Inner-go te begeleiden richting meer zelfstandigheid en het kunnen participeren in deze maatschappij, ondanks de beperking die de cliënt met zich meedraagt. Vanuit een veilige setting worden er leersituaties gecreëerd waarin cliënten kunnen oefenen en ervaren, om deze ervaringen vervolgens toe te passen in soortgelijke situaties in de maatschappij. Niets is onmogelijk!

Inner stamt af van het woord innerlijk. Tijdens de begeleiding wordt er uit gegaan van de innerlijke kracht van de persoon. Ieder mens bezit van nature bepaalde krachten, iets waar iemand goed in is. Door extra aandacht te besteden aan de innerlijke kracht, wordt deze vergroot en versterkt. Vanuit deze ontwikkeling is er voldoende draagkracht om buiten de comfortzone te treden en te gaan voor ontwikkeling. Go betekend letterlijk vertaald gaan.

Tijdens de begeleiding van Inner-go wordt er vanuit het innerlijke van de persoon gegaan voor persoonlijke ontwikkeling.

Weer een ervaring rijker! Dat is een mooie uitspraak en erg waar!

Nieuwe ervaringen, positief of negatief, waar je blij van wordt of juist verdrietig, die zorgen voor leren en ontwikkelen. Je hele leven staat in het teken van het opdoen van ervaringen, leermomenten, ontwikkelen en dat zorgt uiteindelijk voor de persoon die je bent of wilt zijn. Inner-go gaat er vanuit dat men leert vanuit ervaringen. Oftewel het ervaringsgericht leren!

Juliana dankt Marleen Peters van harte voor dit mooie gebaar en is overtuigd van een jarenlange vruchtbare samenwerking!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.