AED cursus

In samenwerking met HaBe Opleidingen uit Wilbertoord verzorgt Juliana een tweetal AED cursussen, zowel geschikt voor beginners als voor herhalingscursus.

Deze cursussen vinden plaats op dinsdag 11 December en woensdag 9 januari a.s. in de kantine van Juliana Mill. Beide avonden zullen beginnen op 19:30 en duren tot ongeveer 22:00 uur. Voor beide avonden zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor Juliana leden die zo'n cursus willen volgen. De cursus is geheel gratis en inclusief een erkende certificering. Gezien het beperkte aantal plaatsen geldt, wie het eerst komt het eerst maalt. Als u interesse heeft om deel te nemen dan kan dit door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef aan welke datum uw voorkeur geniet, u krijgt dan zo snel mogelijk bericht of u nog deel kunt nemen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.