Wedstrijdverslagen

Juliana niet voorbij aan SIOL

 JULSIO

Onder een grijze hemel en opnieuw lage temperatuur moest Juliana aantreden tegen het katwijkse SIOL. Beide ploegen bivakkeren onderin en dat was te merken.

Siol begon iets sterker aan de wedstrijd en had in de eerste 10 minuten een licht overwicht, tot echte kansen leidde dit echter nog niet. Naarmate de wedstrijd vorderde werd Juliana langzaam maar zeker sterker. In de 18e minuut leidde dit al tot een 1-0 voorsprong. Een voorzet vanaf rechts ging over alles en iedereen heen, maar werd door een sprintende Gijs Wijdeven aan de andere kant van hetveld nog net binnen gehouden. Hij schoof de bal vervolgens in de voeten van Justin Jacops die de bal met een gelukje langs zijn tegenstander kreeg. Vervolgens schoof hij de bal echter met een bekeken schuiver van net buiten de zestien langs de keeper in de goal. Hierna was het vooral Juliana dat op zoek ging naar de 2-0. Echte grote kansen leverde dit nog niet op. Wel was het tot 2 keer toe Max Hermanussen die van verre afstand een prima schot afleverde, eenmaal net naast en eenmaal op de vuisten van de keeper.

In de tweede helft ging Juliana opnieuw op zoek naar de 2-0. Het ontbrak echter aan het nodige geluk en finesse om deze ook daadwerkelijk op de borden te zetten. Juliana creeerde een groot veld overwicht maar wist dit niet om te zetten in een score. Bij een spaarzame uitbraak van SIOL wees ineens de matig leidende scheidsrechter naar de penalty stip na een ogenschijnlijk onschuldige glijpartij. Dit toegekende buitenkansje was koren op de molen van Raphael Letemahulu, hij kon dan ook vanaf 11 meter de 1-1 op de borden brengen. Hierna ging Juliana nog nadrukkelijker op zoek naar de winst. Het ontbrak echter nog steeds aan geluk. Naarmate de wedstrijd vorderde werd ook nog SIOL gevaarlijk bij uitbraken waardoor ook nog de 1-2 had kunnen vallen. De wedstrijd eindigde echter met een 1-1 gelijkspel.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - SIOL 1-1 (1-0)
Scheidsrechter: van Geffen (Eerde)
Toeschouwers: 75

Doelpunten:
18' 1-0: Justin Jacops
72' 1-1: Raphael Letemahulu (pen)

Opstelling Juliana: Jasper Bergman, Kevin van Casteren (52' Vince van Reijmersdal), Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Tom Gerrits, Gijs Wijdeven, Stein Jacops, Justin Jacops, Ruud Relou, Max Hermanussen

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.