Wedstrijdverslagen

Regen weer spelbreker tegen DSV

DSVJUL

Nadat in september een hoosbui er al voor had doen zorgen dat Juliana voor de 2e keer dit seizoen af moest reizen naar Sint Anthonis, was er voor vandaag opnieuw veel regen voorspeld.

Desondanks was het nagenoeg droog bij het begin van de wedstrijd. Juliana had al een aantal onverdiende nederlagen op een rij geleden, terwijl DSV op haar beurt juist in de winning mood is. Toch begon Juliana met een grote kans aan de wedstrijd toen Justin Jacops vanaf links doorbrak en alleen voor de keeper kwam. Hij liftte de bal echter net iets te veel waardoor de bal niet alleen over de keeper maar ook over het doel ging. DSV was hierdoor meteen gewaarschuwd, en bleef daardoor de nodige mensen achterin houden, beducht voor de snelle Juliana uitbraak. Mede door een stevige wind die over de lengte richting van het veld stond, speelde het spel zich in de eerste helft vooral af op het middenveld. Doordat veel ballen doorschoten op het natte veld, of bleven hangen in de wind ontstonden er nog geen grote kansen. Pas in het laatste kwartier van de eerste helft ontwikkelde DSV meer druk, de enige echte kans ontstond uit een corner toen de bal vanaf de zestien direct op de slof werd genomen. Doelman Jasper Bergmans kon de bal net voldoende raken, waardoor deze van de lijn getrapt kon worden. Terwijl de scheidsrechter hierna floot voor de rust begonnen de eerste dikke druppels te vallen.

In de rust ging dit over in een hoosbui, desondanks werd er aan de tweede helft begonnen. De regen bleef gestaag vallen, waardoor deze steeds meer invloed kreeg op de wedstrijd. Er waren steeds meer glijpartijen, en soms werden er ook onbedoelde onvertredingen gemaakt hierdoor. Door zo'n overtreding kreeg DSV na zo'n 11 minuten een vrije trap te nemen net buiten de 16. Deze werd ineens op doel geschoten en kon maar ternauwernood worden gekeerd door de Juliana doelman. In de scrimmage die hierop volgde was het opnieuw de Juliana doelman die handelend op moest treden, door zich op de bal te werpen moest een DSV aanvaller naar de bal glijden waardoor deze hard op de paal werd geschoten en de bal vervolgens uit ging. Hierna riep de scheidsrechter beide aanvoerders naar zich toe om mee te delen dat het niet meer verantwoord was om door te gaan. Met nog 33 minuten op de klok werd de wedstrijd gestaakt.

Wedstrijdstatistieken:
DSV - Juliana 0-0 gest. (0-0)
Toeschouwers: 135

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.