Wedstrijdverslagen

Juliana weer puntloos

JULTOX

Na twee onnodige verliespartijen mocht Juliana thuis aantreden tegen Toxandria. Vooraf werd er gedacht dat hier vertrouwen getankt kon worden, maar Juliana kreeg opnieuw door eigen toedoen de deksel op de neus.

De wedstrijd begon nog voorspoedig voor Juliana het spel was niet super, maar de aanval werd gezocht en er werden kansen gecreeerd. In de 18e minuut kwam Juliana dan ook verdiend op voorsprong toen Jelle Staal net buiten de zestien werd aangespeeld, goed wegdraaide en strak in de lange hoek schoot. Juliana ging vervolgens op zoek naar de 2-0, de kansen werden echter of vakkundig om zeep geholpen, of er stond wel een verdediger in de weg. Vlak voor rust kwam Toxandria op 1-1 toen een slechte terugspeelbal niet onder controle kon worden gebracht. Daardoor kon op rechts de achterlijn gehaald worden, waar de bal strak voor kwam. Hier had Jeroen Rongen geen enkel probleem om de 1-1 aan te tekenen.

In de 2e helft dacht Juliana de zaken recht te kunnen zetten, maar opnieuw zeer slecht uitverdedigen bracht Bastiaan Bulkens in stelling die met een vlammend diagonaal schot tegen de verhouding in de 1-2 op de borden zette. Toch kwam Juliana een paar minuten later al weer op gelijke hoogte. De keeper van Toxandria ging na een voorzet onder de bal door, waardoor Julien Cuppen de 2-2 scoorde. In plaats van wat meer vuur in het spel te leggen, bleef Juliana slordig aan de bal. Juliana had meer babezit en creerde meer dan Toxandria. Opnieuw slordig balverlies en wijfelend optreden luidde echter de nederlaag in. Na balverlies werd een voorzet bij de 2e paal ingekopt door Ferre van Kraaij waardoor Toxandria op voorsprong kwam. In het laatste kwartier werd het spel van Juliana steeds wanhopiger, naarmate de tijd vorderde werd het steeds duidelijker dat Juliana vandaag zichzelf opnieuw in de voet schoot.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Toxandria 2-3 (1-1)
Scheidsrechter: Timmers (Berghem)
Toeschouwers: 160

Doelpunten:
18' 1-0: Jelle Staal
42' 1-1: Jeroen Rongen
47' 1-2: Bastiaan Bulkens
50' 2-2: Julian Cuppen
78' 2-3: Ferre van Kraaij

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.