Wedstrijdverslagen

Juliana verliest onnodig

JULACH

Vorig seizoen deden beide ploegen tot op het laatst van de competitie mee om promotie. Dit jaargang zijn beide ploegen tot nog toe terug te vinden in de middenmoot.

Vanaf de aftrap zochten beide ploegen de aanval, en het spel golfde daardoor op en neer. Echte grote kansen leverde dit in eerste instantie echter nog niet op. Beide ploegen kwamen wel een aantal keren gevaarlijk in de zestien van de tegenpartij, maar echte grote kansen leverde dit nog niet op. Plots keerde dit toen Achilles speler Luuk Janssen in de 17e minuut op zo'n 25 meter iets rechts van het doel de bal aangespeeld kreeg. Zonder zich te bedenken haalde hij vol uit en de bal verdween buiten bereik van de Millse doelman in het net. Dit was voor Juliana het sein om nog nadrukkelijker de aanval te zoeken. Achilles werd dan ook steeds meer teruggedrongen op eigen helft, maar ondanks een handvol goede kansen wist Juliana de score nog niet recht te trekken. Paal en doelman stonden een paar keer nadrukkelijk in de weg.

In de tweede helft zocht Juliana opnieuw de aanval, maar weer was het Achilles dat scoorde. Al na 3 minuten kon Achilles vol in de aanval na een knullige botsing op het middenveld. Over rechts werd de achterlijn gehaald en strak voorgetrokken. Daar kon Romano Oomen simpel de 0-2 op de borden brengen. Juliana bleef de aanval zoeken, maar kansen waren aan de Juliana voorwaartsen niet besteed vandaag. Na 75 minuten kwam Juliana toch nog terug in de wedstrijd. Syb Daverveld werd binnen de beruchte lijnen gevloerd, en Berry van Krijl benutte de toegekende strafschop. In het restant van de wedstrijd bleef Juliana knokken voor de 2-2. Diep in blessure tijd was het echter Noah van Deijne die het vonnis voltrok. Hij soleerde door de Juliana defensie en schoot de 1-3 binnen.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Achilles 1-3 (0-1)
Scheidsrechter: Verstegen (Uden)
Toeschouwers: 140

Doelpunten:
17' 0-1: Luuk Janssen
48' 0-2: Romano Oomen
75' 1-2: Berry van Krijl
96' 1-3: Noah van Deijne

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Nicky van den Broek (55' Jord Thijssen), Julien Cuppen (45' Ruud Relou), Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Gijs Wijdeven (45' Syb Daverveld), Tom Gerrits, Jelle Staal, Camiel van Geenen, Justin Jacops. 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.