Wedstrijdverslagen

Juliana komt niet tot scoren

JULUDE

Juliana mocht in Uden aantreden tegen de plaatselijke FC, tot aan deze zondag nog zonder punten in de competitie. Juliana is er alles aan gelegen om dit zo te houden.

Juliana begon dan ook voortvarend aan de wedstrijd en al na een paar minuten had Gijs Wijdeven de 0-1 op zijn schoen toen hij zich uitstekend vrijdraaide op de rand van de zestien. Zijn inzet was echter te zacht waardoor de Udense doelman redding kon brengen. In het vervolg van de eerste helft kreeg Juliana legio kansen om de score te openen, maar telkens lukte dit niet. Zo was het eerst Syb Daverveld die de bal net naast de verkeerder kant van de paal krulde, en even later was er een kopbal uit een hoekschop die ook net naast de verkeerde kant van de paal verdween. Een paar minuten voor de rust was het ook nog Justin Jacops die een hard schot nog net uit de onderhoek gedoken zag worden door de Udense doelman. Op slag van rust was er een diep bal van FC Uden wat een makkelijke prooi leek te worden voor Jasper Bergmans. Deze was ook veel eerder bij de bal danzijn tegenstander. Deze liep echter toch door en raakte de Millse doelman hard in het gezicht. De scheidsrechter trok hierop direct rood voor de Udense aanvaller.

In de tweede helft dacht het Juliana publiek er eens goed voor te gaan zitten voor het eerste doelpunt. Dit viel ookal na een paar minuten, echter voor Juliana aan de verkeerde kant. Bij een spaarzame Udense uitval was het Berry van Krijl die wat wild inkwam binnen de zestien en daarbij zijn tegenstander tegen de grond werkte. De daarop toegekende penalty werd tot score verwerkt en zo keek Juliana tegen een 1-0 achterstand aan. In het restant van de tweede helft werd FC Uden steeds verder teruggedrongen. Juliana kwam echter niet veel verder dan een aantal toevalsmomenten, die echter niet tot doelpunt konden worden gepromoveerd. FC Uden probeerde op haar beurt alles om het spel te ontregelen en zo eindigde de wedstrijd in een teleurstellend 1-0 verlies.

Wedstrijdstatistieken:
FC Uden - Juliana  1-0 (0-0)
Scheidsrechter: van der Velden (Gemert)
Toeschouwers: 90

Doelpunt:
48' 1-0: Tom Laagland

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Nicky van den Broek, Julien Cuppen (78' Jord Thijssen), Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Syb Daverveld (65' Jelle Staal), Tom Gerrits, Gijs Wijdeven, Camiel van Geenen, Justin Jacops.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.