Wedstrijdverslagen

Juliana start matig

JULGAS

Vorige week viel de seizoensouverteure tegen DSV nog in het water omdat de scheidsrechter het terrein afkeurde. Deze week tegen Gassel was er voor Juliana de herkansing.

Ook voor Gassel was dit de eerste wedstrijd van het seizoen nadat ook hun terrein werd afgekeurd vorige week. Juliana kwam het beste uit de startblokken, toch was het Gassel wat de score wist te openen. Juliana wist al in de eerste 10 minuten een overwicht op te bouwen, maar een Gassels blessure geval in de Millse 16 werd de ploeg uit Mill fataal. Terwijl vanuit de Millsse defensie werd geroepen om de bal uit te spelen was het Gassel wat de bal toch opnieuw binnenbracht. Hierdoor was de Millse defensie even de weg kwijt. De Gasselse inzet werd met het goofd geraakt door Berry van Krijl waardoor de Millse doelman werd verrast en niet kon verhinderen dat de bal binnenviel. Hierna was de Millse ploeg even de weg kwijt en wist Gassel zowaar een overwicht te creeren. Na een kleine twintig minuten wist Juliana echter de orde weer te hestellen. Een prachtige pass van Kevin van Casteren kon Justin Jacops vrij opduiken voor de Gasselse doelman. Hij wist met het geboden buitenkansje wel raad en wist de 1-1 aan te tekenen. Kort hierna was het opnieuw Gassel wat op voorsprong kon komen, na matig ingrijpen in de Millse defensie kon de Juliana doelman niets anders dan zijn tegenstander binnen de 16 te vloeren. De terecht toegekende strafschop werd echter door Gassel op de paal geschoten.

Pas in de tweede helft kon Juliana echt doordrukken. Naarmate de 2e helft vorderde vloeide de Gasselse energie steeds verder weg. In de 66e minuut kreeg Juliana een hoekschop te nemen. Deze werd strak voor het doel gegooid, waarbij de inlopende Berry van Krijl zijn fout uit de eerste helft recht kon trekken en de 2-1 aan kon tekenen. Hierna vloeiden de Gasselse krachten steeds verder weg, en kon Justin Jacops voor de tweede keer belangrijk zijn voor zijn ploeg. Nadat hij op het middenveld zelf een ingewikkelde combinatie op wist te zetten met Camiel van Geenen en Syb Daverveld was het de laatste die Justin weer vrij zette voor het Gasselse doel. Met een subtiel hakballetje wist Justin de Gasselse doelman te verschalken en de 3-1 aan te tekenen. Hiermee was het Gasselse verzet gebroken, en ondanks aandringen van Millse zijde vielen er geen doelpunten meer.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana Mill - Gassel  3-1 (1-1)
Scheidsrechter: Copper (Beusichem)
Toeschouwers: 130

Doelpunten:
10' 0-1: Eigen doelpunt
19' 1-1: Justin Jacops
66' 2-1: Berry van Krijl
75' 3-1: Justin Jacops

Opstelling Juliana: Jasper Bergmans, Kevin van Casteren, Guus Bastiaans (30' Nicky van den Broek), Julien Cuppen, Berry van Krijl, Jord Thijssen, Gijs Wijdeven, Tom Gerrits (80' Ruud Relou), Jelle Staal (59' Syb Daverveld), Camiel van Geenen, Justin Jacops.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.