Rabobank Clubkascampagne

Al een aantal jare heeft de rabobank een bijzonder manier om de plaatselijke en regionale sportclubs te ondersteunen. Dit is de Rabobank Clubkascampagne en is alleen toegankelijk voor Rabobank leden.

Bij deze Rabobank Clubkascampagne mogen leden van de Rabobank in totaal 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete plaatselijke of regionale sportclub of vereniging (maximaal 2 per club of vereniging). Het is ook mogelijk om uw stemmen uit te brengen op Juliana Mill. Om uw stem uit te kunnen brengen moet u lid zijn van de Rabobank. Lid worden van de Rabobank is mogelijk voor alle klanten van de Rabobank en is kosteloos. Bent u klant van de Rabobank maar nog geen lid en wilt u ook uw stem uit brengen ga dan snel naar https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/ en vul het formulier in.

Als u lid bent krijgt u een mail van de Rabobank met gegevens waarmee u tussen 10 en 28 september uw stem uit kunt brengen. U mag dan maximaal 2 stemmen uit brengen op Juliana Mill, wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk, dit is dan meteen een leuke bijdrage voor de jubileum kas voor het 100-jarig bestaan van Juliana.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.