Jeugdnieuws

Juliana Mill JO15-1 kampioen

JO15kampioen

Juliana Mill JO15-1 is kampioen geworden in de eerste klasse 1.

Na de wintertitel (in de Limburgse eerste klasse 3) werd afgelopen zaterdag ook de eerste plek in de voorjaarsreeks (de Brabantse eerste klasse 1) veilig gesteld. De overwinning op Gemert JO15-2 (3-0) was voor onze O15-1 de tiende (!) op rij.

De cijfers spreken voor zich. De jongens van Juliana JO15-1 wonnen (tot op heden) al hun competitiewedstrijden na de winterstop. Slechts vier doelpunten kreeg de ploeg in tien duels om de oren, liefst 33 keer werd er zelf gescoord. Het spel was vooral in de eerste wedstrijden van de tweede seizoenshelft uitstekend.

Dat goede spel liet het team van de trainers Dominique Pichel, Rick Maassen en Jurgen Kremers tegen Gemert JO15-2 ook bij vlagen zien. Zeker na rust, toen de wedstrijdspanning was weggevloeid en de gretigheid onder controle was. Tijn van der Cruijsen liet zich zowel voor als na de pauze gelden. De linksbuiten scoorde de eerste en derde Millse treffer.

In de achttiende minuut opende Tijn de score na een voorzet van rechtsback Robin Verbruggen, een kwartier na de pauze stond hij aan het einde van een schitterende aanval. Na een steekpass van Bas Kremers bediende William van Dommelen zijn collega-buitenspeler. Tussendoor had Bas de 2-0 op het scorebord gezet door een fraaie diepgaande loopactie af te ronden.

Na de behaalde schaal, die uitgereikt werd door onze trouwe supporter Gerard Moors, werd er uitbundig gefeest: eerst op het veld, daarna in de kleedkamer, kantine en in het dorp.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.