Wedstrijdverslagen

Juliana de meerdere in Milsbeek

MILJUL

Juliana heeft aan het potje in Milsbeek 3 punten overgehouden en houdt de spanning in de competitie erin. Op een zonovergoten sportpark in Milsbeek liet Juliana zien over voldoende kwaliteiten te beschikken en maakte de positie op de ranglijst meer dan waar.

 Vanaf het eerste fluitsignaal ging Juliana er vol in en dit resulteerde direct tot enkele kansen. Daarna kwam Milsbeek beter in de wedstrijd en de handige Ali Gencalioglu was kort bij een treffer maar hij schoot snoeihard over. Na een half gespeeld te hebben liet Justin Jacobs zich van zijn gevaarlijkste kant zien, zijn acties konden eerst nog met kunst en vliegwerk gepareerd worden. Echter in de 35e minuut trof hij de roos nadat het duo Daverveld/van Geenen hem perfect in stelling brachten, 0-1. Kort voor de rust ging Syb Daverveld goed door en een handsbal van een Milsbeek verdediger leidde tot een vrije trap op de rand van de 16. Met een timmermansoog rondde Berry van Krijl dit karwei doeltreffend af, 0-2.

Na de pauze zette Milsbeek vol de druk op Juliana en de verdediging had alle moeite om overeind te blijven maar telkens was de uitblinkende doelman van Juliana winnaar met een serie onmogelijke reddingen. Milsbeek werd er moedeloos van en Justin Jacobs maakte aan alle Milsbeekse illusies een einde door met een handig lobje de arme doelman Michiel van Boekel het na kijken te geven, 0-3. De wedstrijd was vanaf dat moment gespeeld, maar 10 minuten voor tijd zorgde Camiel van Geenen voor de spreekwoordelijk kers op de taart door met een magistrale volley de 0-4 op het bord te zetten. Met deze, enigszins geflatteerde,  uitslag haalde Juliana deze middag de volle buit binnen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.