Rick Maassen behaalt trainersdiploma

IMG 0836

Rick Maassen heeft de trainerscursus UEFA-C (jeugd) met succes afgerond. De assistent-coach van Juliana Mill JO15-1 slaagde maandagavond voor zijn laatste examen.

Zijn teamtactische training – gericht op het verstoren van de opbouw – werd met een voldoende beoordeeld door Michel Kuijpers, oud-jeugdtrainer van Juliana. Hij volgde de cursus via het ROC Nijmegen in Boxmeer.

Rick mag vanaf volgend seizoen met dat diploma op meerdere niveaus training geven: bij de senioren bijvoorbeeld tot en met de vierde klasse, bij de Onder-15 tot en met de tweede divisie. Dit seizoen loopt Rick, voetballer van het Oeffeltse De Zwaluw, stage bij Juliana JO15-1. Hij is bij dat team assistent-coach en trainer van Dominique Pichel, die tevens zijn praktijkbegeleider is.

De technische commissie én staf en spelers van zijn team feliciteren Rick via deze weg met zijn slagen en wensen hem veel succes met het vervolg van zijn trainerscarrière.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.