Wedstrijdverslagen

Juliana snel klaar met SIOL

JULSIO

Na de midweekse overwinning op Milsbeek kwam SIOL naar het Mills sportpark. SIOL is ver genoeg van de laatste plaatsen verwijderd om veilig te zijn en ver genoeg weg van de bovenste plaatsen om nog aanspraak te maken op meer, en speelt daarom eigenlijk nergens meer om.

Juliana maakte dan ook al heel snel duidelijk dat er voor SIOL weinig te halen viel in het Millse. Binnen 4 minuten viel al het eerste doelpunt toen de diepgestuurde Syb Daverveld keurig afwerkte en de 1-0 aan kon tekenenen. Het duurde vervolgens tot de 20e minuut alvorens Juliana meer afstand nam, maar toen ging het dan ook heel snel. Nadat eerst Justin Jacops nog het houtwerk had getroffen was het in de 20e minuut Jelle Staal die de 2-0 op de borden zetten, nadat de SIOL doelman onder de bal door ging. Nauwelijks van de schrik bekomen zag SIOL ook Berry van Krijl vanaf de strafschop scoren in de 22e minuut terwijl Camiel van Geenen even later de 4-0 aan kon tekenen met een zeer fraai afstandsschot. Nog voor rust wist Juliana ook de 5-0 en 6-0 op de borden te krijgen. Eerst was het wederom Jelle Staal die de 5-0 wist te maken en op slag van rust was het Justin Jacops die de bal met een timmermansoog precies in het juitse gaatje wist te prikken. Zodoende kon Juliana met een ruime voorsprong de rust in.

In de tweede helft werd er eerst nog een doelpunt van Juliana afgekeurd. En nadat de SIOL doelman opnieuw in de fout ging werd de eerstvolgende grote kans door een iets te gemakzuchtig Juliana gemist. Juliana bleef echter veruit de bovenliggende partij, maar nam toch wat gas terug. Het bleef wel kansen creeren, maar het duurde tot vlak voor tijd alvorens Justin Jacops ook zijn tweede van de middag en Juliana's zevende wist te maken. Hiermee was de eindstand bepaald en kan Juliana met een goed gevoel naar SES.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - SIOL  7-0 (6-0)
Scheidsrechter: Thijssen
Toeschouwers: 120

Doelpunten:
4' 1-0: Syb Daverveld
20' 2-0: Jelle Staal
22' 3-0: Berry van Krijl
28' 4-0: Camiel van Geenen
32' 5-0: Jelle Staal
39' 6-0: Justin Jacops
87' 7-0: Justin Jacops

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.