Wedstrijdverslagen

Juliana opnieuw gelijk

HERJUL

Na het gelijke spel tegen Achilles Reek vorige week moest Juliana aantreden in Herpen. Op een zonovergoten sportpark met zomerse temperaturen wisten beide ploegen de overwinning niet veilig te stellen.

De hoge temperaturen zorgden ervoor dat de wedstrijd wat traag op gang kwam. Dit was in de beginfase vooral in het voordeel van Herpinia, na een kwartiertje spelen was het echter Juliana wat optisch een overwicht had gecreeerd, zonder echter grote kansen af te dwingen. Na ruim een half uur was het echter Herpinia wat op voorsprong kwam. Na een vrije trap lukte het Juliana niet om de bal weg te krijgen uit de eigen 16. Uiteindelijk was het Luuk Rosmalen, die de bal op kon pikken naar binnen kon draaien en da bal in de verre hoek schoot. Voor Juliana was dit het sein om nog wat meer naar voren te voetballen. Ruim 5 minuten later viel dan ook al weer de gelijkmaker. Ruud Relou wist Tom Gerrits aan te spelen in de vijandige zestien. Die kon op zijn beurt door de 16 slalommen om vervolgens Jelle Staal te bedienen vlak voor de goal. Deze kon de bal eenvoudig met de punt van de schoen binnenprikken.

In de tweede helft ging het snel. Binnen 2 minuten werd de net ingevallen Gijs Wijdeven keurig vrijgespeeld. Deze wist vervolgens met buitenkant voet de bal snoeihard diagonaal langs de Herpinia doelman te werken voor de 1-2. Lang kon Juliana niet genieten van deze voorsprong. Nauwelijks twee minuten later werd aan de zijlijn eenvoudig balverlies geleden waardoor Herpinia er aan de linkerkant vandoor kon. Daar werd de bal vervolgens keurig teruggelegd en was het opnieuw Luuk Rosmalen die de bal via binnenkant paal in het net wist te werken. In het restant wist Juliana wel het betere voetbal te laten zien, maar kreeg Herpinia de beste kansen. Gescoord werd er echter niet meer en bleven beide ploegen met 2-2 in evenwicht.

Wedstrijdstatistieken:
Herpinia - Juliana 2-2 (1-1)
Scheidsrechter: B. Versteegh
Toeschouwers: 110

Doelpunten:
32' 1-0: Luuk Rosmalen
38' 1-1: Jelle Staal
47' 1-2: Gijs Wijdeven
49' 2-2: Luuk Rosmalen

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Dirk Kremers, Guus Bastiaans (52' Nicky van den Broek), Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart (90' Jord Thijssen), Ruud Relou (46' Gijs Wijdeven), Tom Gerrits, Jelle Staal, Camiel van Geenen, Justin Jacops. 

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.