Jeugdnieuws

Succesvolle clinic met Hans Kraaij jr

FOX1

De FOX Sports Voetbaldag bij Juliana Mill was vrijdagmiddag een enorm succes. Aan de clinic van de voetbalzender deden bijna tweehonderd jeugdleden van de club mee.

De organisatie was in handen van Players United, die het hoofdveld van Juliana omgetoverd hadden tot een ware FOX Sports Arena met complete reclamezuilen, een partytent en verschillende trainingsvormen.

.FOX2

Hans Kraaij jr. gaf met zijn komst extra glans aan de FOX Sports Dag. De televisiepersoonlijkheid, bekend als voetbalpresentator en als gast bij Voetbal Inside, was enkele uren in Mill. Het merendeel van die tijd stond hij op het gras tussen de jongste voetballertjes. In trainingsoutfit deed hij enthousiast mee aan de verschillende oefeningen, zoals aan de estafette en partijtjes.

FOX3

Verder was er nog een verrassing voor Juliana. Hans Kraaij schonk namens FOX Sports veertig Derbystar-ballen aan de Millse club. Daarbij ook meerdere eredivisiereplica's, ontworpen door tatoeëerder Henk Schiffmacher. Voor Juliana waren die ballen een extraatje, net als de FOX Sports-tenues van Nike die de Onder-15 eerder kreeg. Dit team ontving trainingskleding vanwege de goal van Jarne Schaap tegen GFC'33, dat bij de televisiezender werd uitgeroepen tot Moment van de Week.

FOX4

Juliana wil via deze weg Hans Kraaij jr., de trainers van Players United en alle vrijwilligers bedanken voor hun werkzaamheden. Zij hebben de spelers en alle andere geïnteresseerden een mooie en bijzondere dag bezorgd.

FOX5

FOX6

FOX7

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.