Wedstrijdverslagen

Juliana kan goede lijn niet voortzetten

JULACH

Nadat Juliana midweeks de koppositie had veroverd tegen Constantia uit Wanroij moest het aantreden tegen één van de mede kampioenskandidaten Achilles Reek. Daarin lukte het ni9et de eerste plek met succes te verdedigen.

De eerste helft werd van beide kanten vooral gedicteerd door de angst om niet te verliezen. Er vielen dan ook weinig echte uitgespeelde kansen te noteren. De eerste mogelijkheid kwam van Juliana kant, toen Justin Jacops vanaf links naar binnen draaide en met rechts uithaalde. De eerste keer werd de bal nog gekeerd maar in tweede instantie zeilde de bal naar de bovenhoek waar de Achilles doelma stijlvol redding bracht. In de 23e minuut was het Achilles wat op voorsprong kwam. In de Juliana defensie werd tijdens het uitverdedigen de bal pardoes in de voetyen van een Achilles aanvaller geschoven, omdat deze niet meer werd aangevallen kon deze zo de zestien binnen lopen en de bal onder de doelman doorschuiven voor de 0-1. In het restant van de eerste helft vielen er geen verdere wapenfeiten te noteren.

Na rust leek er een herboren Juliana op mat gezet te zijn. Juliana had duidelijk een tandje bijgeschakeld en wilde voorbij steken aan Achilles. Nadat er al een paar goede kansen te noteren vielen kreeg Juliana in de 50e minuut de ultieme kans vanaf 11 meter. Deze werd echter jammerlijk genoeg om zeep geholpen. Enkele minuten later was het alsnog raak toen Camiel van Geenen op het middenveld de bal veroverde en vervolgens een 1-2 aanging met Jelle Staal. Deze schoof de bal buiten bereik van de Achilles doelman in de onderhoek om de 1-1 op de borden te zetten. Hierna verviel de wedstrijd weer in het trage tempo van voor de rust tot de laatste paar minuten. Een slot offensief van Juliana leverde echter geen winnaar meer op.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Achilles Reek 1-1 (0-1)
Scheidsrechter: R. Karavla
Toeschouwers: 90

23' 0-1: Menno Meijer.
53' 1-1: Camiel van Geenen.

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Dirk Kremers, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart (41' Tom Gerrits), Syb Daverveld, Roel Janssen, Ruurd Relou (46' Jelle Staal), Camiel van Geenen (80' Dave van Dommelen), Justin Jacops

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.