Wedstrijdverslagen

Juliana opnieuw in de problemen tegen 10 man

ULYJUL2

Opnieuw mocht Juliana een helft lang tegen 10 man spelen, maar opnieuw werd dit niet goed opgepakt. Bracht vorige week de extra tijd nog de overwinning, ditmaal was er geen succes.

Juliana begon voortvarend aan de wedstrijd en probeerde Ulysses vast te zetten op eigen helft. In het eerste kwartier lukt dit heel behoorlijk, maar dit leidde nog niet tot echte kansen. Tot de zestien van de tegenstander was Juliana de sterkere ploeg, maar steeds het laatste beetje vernuft ontbrak om tot werkelijke kansen te komen. Ulysses beperkte zich tot wat spaarzame uitvallen, maar ook zij konden niet tot kansen komen. Na ruim 20 minuten was het toch raak voor Ulysses. Een vrije trap werd vanuit de middencirkel in de zestien gebracht, waar Berry van Krijl deze op zijn rug kreeg. De bal die vervolgens terugkaatste het veld in werd ineens door een Ulysses speler ingeschoten. De bal kreeg echter door een uitgestoken Mills been een rare hoge curve. De teruglopende Millse doelman kon de bal niet meer goed verwerken en tikte deze via de onderkant lat en het eigen doel. Behalve een vrije trap op de bovenkant van de lat van Juliana zijde, viel er tot vlak voor rust niets meer te noteren. Vlak voor rust was het Jelle Staal die op het punt van doorbreken werd neergehaald, waarna de Ulysses verdediger met zijn tweede gele prent kon vertrekken.

In de tweede helft beperkte Ulysses zich tot verdedigen van de voorsprong en bleef Juliana onzorgvuldig. Veel te vaak werd het drukke centrum gezocht, waar de Ulysses verdediging vrij eenvoudig op de been bleef. Alleen in de spaarzame momenten waar Juliana de flanken zocht kon de ploeg gevaarlijk worden. Verder dan een bal op de paal vlak voor tijd kwam Juliana echter niet. Waar vorige week de extra tijd alsnog de overwinning bracht tegen 10 man, ging Juliana ditmaal ten onder. Al met al opnieuw een moeizame middag tegen een tegenstander in ondertal.

Wedstrijdstatistieken:
Ulysses - Juliana  1-0 (1-0)
Scheidsrechter: Meulendijks
Toeschouwers: 110

Doelpunten:
21': Yunusa Jarju 1-0

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Ruud Relou, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Syb Daverveld (61' Nicky van den Broek), Tom Gerrits, Jelle Staal, Camiel van Geenen, Justin Jacops, Max Hermanussen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.