Wedstrijdverslagen

Juliana wint zeer slechte wedstrijd

JULSDDL

De eerste wedstrijd na de winter werd voor Juliana een lijdensweg, die uiteindelijk toch met winst werd afgesloten. Na afloop was de conclusie dat de minst slechte ploeg met 3 punten naar huis ging.

 Aanvankelijk was er geen vuiltje aan de lucht. De eerste helft was niet goed, maar Juliana was de bovenliggende partij. Het duurde alleen tot de score werd geopend. Pas na een half uur was de eerste daadwerkelijke doelpoging genoteerd toen Ruud Relou de binnenkant van de paal op zijn weg trof, maar er nog geen doelpunt te noteren viel.  Op slag van rust kwam Juliana op voorsprong. Nadat Jelle Staal binnen de zestien onderuit werd gelopen, werd de toegekende penalty door Berry van Krijl feilloos binnen geschoten. De SDDL verdediger die de overtreding beging kreeg daarbij ook nog z'n tweede gele kaart getoond en kon inrukken.

Wie dacht dat Juliana in de tweede helft wel even oorde op zaken zou stellen kwam bedrogen uit. Naarmate de 2e helft vorderde werd de wedstrijd steeds slechter. Onnodig balverlies van beide partijen leek lang het belangrijkste feit wat te noteren viel. SDDL was daarbij de hardwerkendste ploeg en dit leek vlak voor tijd beloond te worden. Geheel onnodig gaf Juliana een penalty weg, die prima werd binnegschoten voor een 1-1 stand. Het venijn zat echter in de staart. Nadat de 90 minuten al op het bord stonden was het eerst Jelle Staal die de 2-1 op de borden wist te zetten. Illustratief hierbij was wel dat hij de bal niet eens voluit wist te raken, maar juist daardoor de SDDL doelman wist te verschalken. Net een minuutje later kon ook nog Syb Daverveld zijn naam op het formulier zetten, toen hij een verdwaalde bal op kon pikken en vervolgens de SDDL keeper en een laatste verdediger op het verkeerde been wist te zetten. Daarna kon hij eenvoudig de bal binnen schuiven voor de 3-1 eindstand.

Wedstrijdstistieken:
Juliana - SDDL  3-1 (1-0)
Scheidsrechter: Meulendijks (Helmond)
Toeschouwers: 100

Doelpunten:
46' 1-0: Berry van Krijl
88' 1-1: Daan Klievink
92' 2-1: Jelle Staal
93' 3-1: Syb Daverveld

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Dirk Kremers (26' Jord Thijssen (89' Nicky van den Broek)), Guus Batiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Roel Janssen, Syb Daverveld, Tom Gerrits, Jelle Staal, Camiel van Geenen, Ruud Relou (69' Gijs Wijdeven).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.