Wedstrijdverslagen

Winst voor Juliana

HBV18

Na twee weken van gedwongen rust vanwege de vorstperiode mocht Juliana weer aantreden tegn het Beerse HBV. Ondanks dat de wedstrijd niet in de categorie oogstrelend viel, was er toch genoeg positiefs te melden.

Vanaf de aftrap was het Juliana wat de aanval zocht en HBV terugdrong op eigen helft. In de eerste 10 minuten leidde dit al meteen tot een paar grote kansen die echter niet verzilverd werden. Illustratief voor de wedstrijd werd echter de 21e minuut, Juliana aanvaller Jelle Staal werd binnen de 16 reglementair van de bal gezet, toen de scheidsrechter besloot om indringend te fluiten. Het bleef echter voor vriend en vijand lang onduidelijk wat de beslissing ging worden, uiteindelijk bleek de scheidsrechter in plaats van de bal op de stip, de bal in het cirkeltje van de corner te plaatsen. Ook dit bleek voor Juliana geen probleem, werd de corner eerst nog afgeslagen, de tweede inzet leidde wel tot resultaat. Bij de 2e paal werd de bal goed teruggekopt waarna Dave van Dommelen de 1-0 binnen schoot. 10 minuten later zorgde dezelfde Dave van Dommelen voor een negatief hoogtepunt door geheel onnodig in zijn eigen 16 een tegenstander onderuit te lopen. De toegekende penalty werd vervolgens door Don Linders onberispelijk ingeschoten. Waarna de rust bereikt werd met een 1-1 tussenstand.

Van beide zijden werd er geen oogstrelend voetbal op de mat gelegd, maar toch was Juliana duidelijk de betere ploeg. Meteen na de rust brach Juliana het verschil terug op de borden toen Dirk Kremers de achterlijn haalde en de bal teruglegde op de meegopen Justin Jacops, die vervolgens met een subtiele voetbeweging de bal in de verre hoek deponeerde. Ook in het vervolg bleef Juliana de betere ploeg, zonder meteen goed voetbal op de mat te leggen. Toen ruim een kwartier voor tijd dan ook Camiel van Geenen uit een corner de 3-1 aan wist te tekenen met een strakke kopbal in de bovenhoek was de wedstrijd gespeeld. In het vervolg bleef Juliana eenvoudig overeind en geloofde HBV het wel.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - HBV 3-1 (1-1)
Sheidsrechter: M. Selten (Haps)
Toeschouwers: 100

Doelpunten:
21': 1-0 Dave van Dommelen
30': 1-1 Don Linders
46': 2-1 Justin Jacops
72': 3-1 Camiel van Geenen

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Dirk Kremers, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Ruud Relou, Dave van Dommelen, Tom Gerrits, Jelle Staal (70' Max Hermanussen), Camiel van Geenen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.