Sponsorbijeenkomst Juliana groot succes

rsz sponsoravond juliana 09-03-2018 166

Scheidsrechter Bas Nijhuis was vrijdagavond te gast tijdens de sponsoravond van Juliana. De toparbiter maakte er samen met schrijver Eddy van der Ley een bijzondere avond van in de Millse voetbalkantine.

Nog voordat de voetbalscheidsrechter uit Enschede ook maar één woord gezegd had, kreeg hij van de aanwezig sponsors en andere genodigden direct een groot applaus. “Dat gebeurt me nou niet elke dag”, lachte Nijhuis met de nodige zelfspot zijn presentatie op het sportpark van Juliana. Vorig weekend nog kreeg hij veel kritiek op zijn optreden tijdens de wedstrijd NAC-Feyenoord, waarin hij NAC-coach Stijn Vreven naar de tribune stuurde en NAC een onterechte penalty gaf die een nederlaag voor Feyenoord inleidde. Nijhuis was er opmerkelijk eerlijk over, net als over zijn andere ervaringen als scheidsrechter in de Eredivisie, Champions League en verschillende EK en WK kwalificatiewedstrijden

Niet zeiken, voetballen!

De scheidsrechter vertelde het inmiddels wel gewend te zijn dat spelers, trainers en vooral supporters regelmatig kritiek op hem hebben. “Maar dit is natuurlijk ook wel eens leuk”, zei de hoofdpersoon van het boek ‘Niet zeiken, voetballen!’, waarin hij verschillende anekdotes door schrijver Van der Ley liet optekenen over zijn leven als topscheidsrechter. Een groot aantal van die belevenissen deelde de Tukker ook met het Millse publiek. Over zijn ervaringen met de groten der aarde zoals Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic, maar ook over zijn leven buiten het voetbalveld als eigenaar van een bakkerij en hobbyboer met meerdere geiten, ezels en varkens. 

Jaarlijks terugkerend evenement

De spraakmakende verhalen van Nijhuis, het enthousiasme van interviewer Van der Ley en de vakkundige bediening door de aanwezige eerste elftalspelers van Juliana achter de bar zorgden voor een geslaagde eerste editie van de sponsorbijeenkomst, want duidelijk is dat de club wil in de toekomst vaker iets wil organiseren voor sponsoren om hen te bedanken voor hun bijdrage aan de club. “Sponsoring kan niet langer alleen maar eenrichtingsverkeer zijn” en “We willen dit vaker gaan doen”, sprak Geert Schel namens de sponsorcommissie dan ook al aan het begin van de avond. Extra dank ging uit naar Houtimport vd Hoogenhoff dat de sponsoravond mede faciliteerde. Na de succesvolle eerste editie zal iedereen het erover eens zijn dat de sponsoravond van Juliana een aanwinst is voor de club en de lokale ondernemers in Mill en omgeving.

rsz sponsoravond juliana 09-03-2018 161

rsz sponsoravond juliana 09-03-2018 168

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.