Sponsoravond Juliana op 9 maart

Sponoravond website logo Hoogenhoff

De sponsorcommissie van Juliana heeft zich de afgelopen tijd ingezet om de contacten van Juliana met haar sponsoren te verbeteren. Op 9 maart vindt daarom de eerste besloten sponsavond plaats. 

De avond zal in het teken staan van een sportcafé, waarbij Bas Nijhuis en Eddy van der Ley een avondvullend programma verzorgen. Bas Nijhuis is internationaal topscheidsrechter die te boek staat als een van de beste scheidsrechters van Nederland. Eddy van der Ley is een ervaren auteur, journalist, presentator en communicatie-expert en schrijver van het boek ‘Niet zeiken, voetballen!’. Dit boek geeft een unieke blik in de wereld van de arbitrage, verpakt in informatieve en vaak hilarische anekdotes van Bas Nijhuis. 

Houtimport v.d. Hoogenhoff

Het belooft een erg vermakelijke avond te worden waarbij selectiespelers van Juliana samen met een aantal vrijwilligers de kantine zullen runnen en zorgen dat het de sponsoren aan niets ontbreekt. De avond zal worden afgesloten met een drankje en een hapje, waarbij een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting. De sponsorbijeenkomst wordt mede gefaciliteerd door Houtimport v.d. Hoogenhoff, een trouwe sponsor die zich al jaren heeft ingezet om Juliana Mill op verschillende manieren te helpen. Juliana en de sponsorcommissie willen nogmaals haar uitdrukkelijke dank uitspreken voor deze jarenlange onvoorwaardelijk steun.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.