Wedstrijdverslagen

Juliana niet voorbij Heijen

JULHEI

Na twee overwinningen op hoogvliegers Herpinia en Achilles Reek trad Juliana aan tegen laagvlieger Heijen. Onder een waterig winterzonnetje ondervond Juliana dat dit niet automatisch zorgt voor drie punten.

Achteraf bezien waren de eerste 15 minuten al kenmerkend voor het verloop van de wedstrijd. Vanaf de aftrap was het Juliana wat de aanval zocht, en beperkte Heijen zich vooral tot het met hand en tand verdedigen van het eigen doel. Juliana was echter niet bij machte om de hechte Heijense defensie te slijten, en Heijen op haar beurt kon in de tegenaanval ook geen echte potten breken. De wedstrijd was dan ook al bijna een half uur oud toen de eerste grote kans viel te noteren. Camiel van Geenen kon met een hoogstandje de bal controleren en wist daarna Syb Daverveld diep te sturen, die had op zijn beurt een prima voorzet in huis, waarmee hij Justin Jacops wist te bereiken. De inzet van laatstgenoemde was echter te zacht waardoor de pas 15-jarige Heijense doelman redding kon brengen. Even later kreeg Heijen de grootste kans van de wedstrijd nadat de Heijense spits werd diepgestuurd, goed uitlopen van Sven Jacobs voorkwam echter dat de inzet tot doelpunt verwerkt kon worden. Een kleine tien minuten voor rust kreeg Juliana de ultieme kans op een voorsprong. Na een prima genomen vrij trap was het Berry van Krijl die de bal tegen een uitgestoken Heijense hand kopte, waardoor de scheidsrechter niets anders kon dan de bal op de stip leggen. De pingel werd vervolgens te zwak ingeschoten waardoor de Heijense doelman redding kon brengen.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Juliana bleef de aanval zoeken terwijl Heijen zich vooral beperkte tot stug verdedigen en hard werken. Gaandeweg de wedstrijd daalde de temperatuur, en ook het spel van beide ploegen tot een dieptepunt. Juliana probeerde wel te voetballen, maar mede door het gladde veld, verkeerde passing en een hardwerkend Heijen kon Juliana geen potten breken. Het was zowaar Heijen wat de beste kans van de tweede helft wist te noteren. Een vrij trap vanaf 25 meter werd laag naast de muur in de hoek gemikt. Het was echter de Millse doelman Sven Jacobs, die op zijn hoede was en de bal tot corner kon verwerken. Zodoende eindigde de wedstrijd zoals deze begon met een 0-0 op de borden.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Heijen 0-0 (0-0)
Scheidsrechter: van Rossem (Megen)
Toeschouwers: 65

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Dirk Kremers, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart (82' Jord Thijssen), Syb Daverveld, Tom Gerrits, Ruud Relou (70' Dave van Dommelen), Camiel van Geenen, Justin Jacops.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.