Wedstrijdverslagen

Juliana pakt de draad weer op

HeiJul1718

75 minuten later dan  gepland kon de wedstrijd Achilles Reek - Juliana Mill alsnog beginnen. Op het laatste moment werd er een vervanger gevonden voor de aangestelde scheidsrechter die niet was komen opdagen. 

Scheidsrechter Cornelissen moest echter eerst nog uit Oss komen, waardoor de wedstrijd pas om 15:45 kon beginnen in plaats van 14:30. Het late begintijdstip leek er voor te zorgen dat beide ploegen wat onwennig aan de wedstrijd begonnen, het duurde dan ook even voor de wedstrijd echt op gang kwam. Gaandeweg was het Juliana wat steeds meer het initiatief naar zich toe trok. Toch wist Achilles Reek als eerste het net te vinden toen bij een uitbraak Rob van de Wijst vanaf 25 meter uit kon halen en via de rug van Achilles spits Noah van Deijne het net wist te vinden, omdat de Juliana goalie inmiddels op weg was naar de andere hoek. Juliana was echter niet onder de indruk van deze achterstand, en bleef voetballen, en wist 5 minuten later de stand weer gelijk te trekken. Het was Tom Gerrits die met een prima pass Justin Jacops diep stuurde, die op zijn beurt de meegelopen verdediger van zich af wist te houden en de bal koelbloedig onder de keeper door kon schuiven in het doel. Weer 2 minuten later wist Juliana op voorsprong te komen, toen Ruud Relou in het strafschopgebied onderuit werd gelopen terwijl de voorzet nog moets worden gegeven. De goed opgestelde scheidsrechter kon niets anders dan een penalty geven, waar Berry van Krijl wel raad mee wist. Vlak voor het half uur kreeg Juliana een corner te nemen, die door Syb Daverveld strak werd voorgezet en door de ingelopen Camiel van Geenen hard tegen de touwen werd gekopt voor de 1-3. Hierna nam Juliana iets gas terug en vlak voor rust kon Achates nog even gevaarlijk worden met een uitstekende kopbal, die door Sven Jacobs tot corner verwerkt kon worden.

Meteen na rust probeerde Achilles terug te komen in de wedstrijd, dit resulteerde in een schietkans die echter voortreffelijk uit de bovenhoek gewerkt kon worden door keeper Sven Jacobs. Daarna was het echter Juliana wat weer gevaarlijker werd. Eerst was het nog Ruud Relou die zijn inzet net voorlangs zag gaan, maar even later was het Justin Jacops die zijn tweede van de middag wist te scoren. Na een rush van Camiel van Geenen van middenlijn tot achterlijn was het Justin Jacops die opgedoken bij de eerste paal de bal in verre hoek wist te werken. In het laatste half uur wist Juliana nog een handvol kansen te creeren, maar gescoord werd er niet meer. Achilles wist nog 1 keer gevaarlijk te worden maar vond ook toen de Mills doelman op hun pad.

Wedstrijdstatistieken:
Achilles Reek - Juliana Mill 1-4 (1-3)
Scheidsrechter: Cornelissen (Oss)
Toeschouwers: 90

Doelpunten:
15' 1-0: Noah van Deijne
20' 1-1: Justin Jacops
22' 1-2: Berry van Krijl
28' 1-3: Camiel van Geenen
62' 1-4: Justin Jacops

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Tom Gerrits, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart (77': Dirk Kremers), Syb Daverveld (72': Dave van Dommelen), Roel Janssen, Ruud Relou (83': Maik Veld), Camiel van Geenen, Justin Jacops

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.