Jeugdnieuws

Juliana JO15-1 pakt wintertitel

JO15winterkampioen

Juliana JO15-1 heeft zich gekroond tot winterkampioen. De Millse mannen kunnen na een 8-1 (!) overwinning Montagnards JO15-1 niet meer worden achterhaald door de concurrentie in de eerste klasse 3.

De manier waarop Juliana JO15-1 de titel veroverde, was groots. Zo werd de spanning vanaf het eerste fluitsignaal omgezet in power, gretigheid en lef. Na achttien (!) minuten stond het al 0-5. Na het doelpunt van Daan Raaijmakers (zijn eerste van het seizoen) in de achtste minuut uit een corner waren de gasten los. Zo bekroonde Mike van den Bungelaar in de tiende minuut een schitterende aanval die liep via doelman Tim Kerstens, verdedigers Gijs Toonen, Cas Brienen, Robin Verbruggen, middenvelder Bas Kremers en rechtsbuiten William van Dommelen. Diezelfde Mike bediende in minuut 16 collega-spits Wessel Klomp: 0-3. Nog geen 120 seconden later stond het 0-5. Eerst maakte de mee opgekomen Jarne Schaap de vierde Millse goal, daarna schoot Bas de vijfde binnen. Zijn hoogtepunt was echter net voor rust, toen hij met een kiezelhard afstandsschot voor de 0-6 zorgde.

In de tweede helft was de focus iets minder. Toch scoorde Juliana gedreven door de gretige invallers Rick Kerkhof en Tijn van der Cruijsen nog twee keer, wel pas na de Bergense eretreffer overigens. Zo zorgde Mike met een 'Litmanen-lob' voor het slotakkoord. Daarvoor was het de beurt aan Robin, die met een strafschop (eindelijk weer eens) scoorde en daar terecht dolgelukkig mee was. Na afloop werd het feestje klein maar goed gevierd. Eerst op het veld, daarna in het kleedlokaal en tot slot bij Eten en Zo, het cafetaria dat we via deze weg super willen bedanken. Net als de supporters die de eerste seizoenshelft Juliana JO15-1 hebben ondersteund. Hopelijk tot in 2018!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.