Jeugdnieuws

Juliana JO15-1 bij FOX Sports

JO15Fox

Juliana Mill JO15-1 was zaterdagavond 16 december te gast bij het televisieprogramma de Eretribune van FOX Sports. Het team dankte het bezoek aan een schitterend doelpunt van Jarne Schaap. 

De spelers kwamen voorafgaand aan de wedstrijd PSV-ADO enkele minuten in beeld, bovendien werd de treffer van Jarne Schaap tegen GFC'33 van enkele weken geleden als mooiste moment van de week getoond. Presentatrice Hélène Hendriks zat tussen de jongens in en had enkele vragen voor de doelpuntenmaker. Bovendien kreeg ook spits Wessel Klomp nog even het woord. Daarna gingen de spelers en trainers met Hendriks en presentator Jan-Joost van Gangelen op de foto. Voor de uitzending kregen de jongens al een rondkijkje bij de studio en werd er in het bedrijfsrestaurant gegeten. De avond werd afgesloten bij een van de spelers thuis.

Juliana Mill JO15-1 maakt naast de weekprijs ook nog kans op de maandprijs: een dag vol voetbalactiviteiten met trainer en televisiepersoonlijkheid Hans Kraaij jr. voor de hele club. Stemmen kan binnenkort via de Facebookpagina van FOX Sports NL.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.