Wedstrijdverslagen

Juliana pakt draad weer op

lnQfoUbd

Na de gevoelige thuisnederlaag tegen SES van een week geleden heeft Juliana zich goed hersteld door met veel passie en strijd in Beers op sportpark Calbroek van HBV te winnen (0-2).

Juliana startte bijzonder fel en na 6 minuten werd Justin Jacobs in stelling gebracht middels een bekeken  pass van Jelle Staal die Justin keurig afrondde, 0-1. Beide ploegen hielden elkaar aardig in evenwicht en bleken niet in staat om een overwicht te bewerkstelligen. Na een half uur kreeg Justin Jacobs een opgelegde kopkans die jammerlijk gemist werd door de vleugelspits. In de 34e minuut was het Lars Uppelschoten die de Juliana doelman op de proef stelde maar Sven stond zijn mannetje. Drie minuten later was het diezelfde Lars Uppelschoten die het kunstje nog een keer vertoonde, maar  ook nu weer was Sven Jacobs de winnaar met een prachtige save.

Vlak voor de thee was er nog een kans voor Jelle Staal die hiermee de wedstrijd op slot had kunnen gooien maar dit was niet aan de spits besteed. Na rust tapt Beers uit een ander vaatje en Juliana kreeg het bij tijden moeilijk maar wist het de aanvallende aspiraties van HBV voor de “zestien” te smoren. Plaaggeest voor de Beersenaren was steeds Syp Daverveld die met de regelmaat met zijn watervlugge sprints de verdediging van HBV tot wanhoop bracht. Een kwartier voor het einde tekende Juliana voor de 0-2, het was de doelman van HBV die hier medewerking aan verleende door de bal los te laten en deze voor de voeten van Jelle Staal te laten vallen. Dit cadeautje werd door Jelle snel verzilverd.

HBV gaf de moed nog niet op en men bleef strijden voor een beter resultaat maar verder dan een grote kans in de 90e minuut kwam men niet, het was de onvermoeibare Berry van Krijl de bal van de doellijn roeide. Met dit resultaat blijft Juliana de aansluiting in competitie behouden.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.