Drukbezochte ledenvergadering

 rsz jaarvergadering juliana 2017-51

Op maandag 23 oktober vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats bij Juliana.  Voorzitter Tom Heerbaart constateerde tot tevredenheid dat hij een grote schare leden mocht verwelkomen.

In zijn openingsrede gaf hij een brede inkijk op het wel en wee van Juliana waarbij hij stilstond bij de overleden leden en supporters van het afgelopen jaar, waar met name het heengaan van Ben van Boekel(oud voorzitter), Chris van Vorst (oud voorzitter), Dennis Verweijen en Jamel El Boazzati veel impact heeft achtergelaten bij Juliana. Vervolgens deden de verantwoordelijke bestuursleden ieder verslag van “hun “ afdeling. Hierbij werd duidelijk  dat het aantal vrijwilligerseen pijnpunt blijft voor de vereniging. Het “U vraagt, wij draaien” ligt achter ons volgens het bestuur.

Ook de penningmeester gaf vervolgens aan dat de vereniging moeite heeft om “alle ballen hoog te houden” en kondigt ideeën en voorstellen aan hoe dit voor de toekomst veilig te stellen. Na de pauze was het pastor van de Meijden die een bezielend woordje hield waarbij hij de maatschappelijke positie van Juliana in het Millse voor het voetlicht bracht en met name terugkeek op de rol die Juliana vervulde bij de stamceldonoractiviteiten t.b.v. de helaas onlangs overleden Dennis Verweijen. De wedstrijd tegen de oud profs en de mediapubliciteit die Juliana los wist te maken was hartverwarmend volgens de geestelijk adviseur van Juliana.

Na deze inspirerende woorden iwas het de beurt aan de uitreikingsceremonie van de diverse trofeeën. Sportman/vrouw werd Anne Derks. De twijfelachtige eer van de pechvogel viel Jan van Houtum ten deel. Topscorer van afgelopen seizoen werd Jürgen van Hal.(zie foto) De Karel Kremers bokaal voor het meest verdienstelijke lid van de vereniging was voor Peter v.d. Cruijsen (zie foto), die deze trofee een jaar lang in de kast mag zetten. Bij de bestuursverkiezing die hier op volgde kregen de aftredende leden de volle steun van de vergadering om er nog een periode aan vast te maken. Na een korte rondvraag werd de vergadering afgesloten met nog “een rondje van de zaak”

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.