Wedstrijdverslagen

Juliana in eigen huis vernederd

Juliana-SES

Juliana heeft zondag een gigantische tik op de neus gekregen van gemeentegenoot SES. In een wedstrijd waarbij aan Langenboomse zijde alles lukte en bij Juliana weinig tot niets werd het 0-5. 

In de beginfase liet Juliana even de tanden zien en probeerde men SES pijn te doen. Van Langenboomse zijde was men niet erg onder de indruk en in de 14e minuut liet Berry van Krijl zich de kaas van het brood eten door Gijs Bens, die vervolgens vanuit een moeilijke hoek de bal voor het doel kreeg en Melvin van den Elzen in stelling bracht. Zijn bekeken kopbal zorgde voor de 0-1. Nauwelijks 3 minuten later bleek Juliana niet geleerd te hebben en slecht uitverdedigen betekende de 0-2 door Gijs Bens. Juliana was de weg kwijt en ploeterde voort zonder creativiteit en doeltreffendheid. Dit brak de Millse ploeg na een half uur opnieuw op toen Sebe van Huiseling aan alle illusies een einde maakte en de 0-3 aantekende.

In de tweede helft kwam Juliana goed uit de startblokken en men wist wat er te doen stond. Echter vanuit een doelrijpe actie van Juliana waarbij de bal met veel moeite uit het doel van SES gewerkt werd belandde de bal middels een zwieperd pardoes voor de voeten van de (in buitenspel staande) Nick Nooijen die Juliana nog dieper in de problemen bracht: 0-4. In de 77e minuut valt tot overmaat van ramp nog de 0-5 in de touwen, en liet SES Juliana ontredderd achter. Deze uitslag kon de boeken in onder het kopje "ontluisterend" en het zal nog lang doorklinken vanuit het Langenboomse.

Komende week treft Juliana HBV en trainer Michel Jans weet wat voor huiswerk hem te doen staat.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.