Wedstrijdverslagen

Juliana wint ook tweede wedstrijd

JulOKS1718

Na de overwinning op Heijen heeft Juliana ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. Thuis werd OKSV met 3-1 verslagen. Door de winstpartij gaat Juliana alleen aan kop in de vierde klasse G. 

Dit resultaat is echter nog geen garantie voor de toekomst. Weliswaar zijn de eerste 6 punten in de zak, het biedt nog geen garantie voor succes aan het einde van de competitie. Juliana begon sterk aan de wedstrijd tegen OKSV en kwam dan ook verdiend aan de leiding in de 9e minuut. Nadat al een aantal kansen om zeep waren geholpen, was het Justin Jacops die met een uitstekende voorzet Camiel van Geenen wist te bereiken die vanaf de achterlijn de bal voor het doel kon brengen. Hier was Jelle Staal alert om de bal binnen te prikken. Na deze treffer probeerde Juliana wel door te drukken, maar het lukte niet om te scoren. Zo trad dan ook een aloude voetbalwet in werking toen OKSV na een uitval de 1-1 aan kon tekenen na een misrekening van de Millse doelman. Deze domper kwam Juliana voor de rust niet meer te boven.

In de tweede helft zette Juliana OKSV wat vroeger onder druk en dit leidde al snel tot resultaat, al waren de eerste kansen nog niet succesvol. Vlak voor het uur maakte Juliana echter toch het verschil.  Een voorzet van Berry van Krijl kon nog door de OKSV doelman tegengehouden, maar de afvallende bal kwam terecht voor de voeten van Camiel van Geenen die met dit buitenkansje wel raad wist en voor de bevrijdende 2-1 zorgde. Hierna nam Juliana het heft in handen en ondanks de vele kansen wist het nog maar één keer tot scoren te komen. 2 minuten na de 2-1 was het Syb Daverveld die de 16 binnensneed en daar door 2 OKSV verdedigers in de mangel werd genomen. Berry van Krijl wist vervolgens de toegekende penalty te verzilveren en zorgde daarmee voor de 3-1 eindstand op de borden.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - OKSV  3-1 (1-1).
Scheidsrechter: Hurkmans (Volkel)
Toeschouwers: 130
Doelpunten:
9': 1-0 Jelle Staal
30': 1-1 Perr Hidding
58': 2-1 Camiel van Geenen
60': 3-1 Berry van Krijl (Pen)

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Julien Cuppen, Guus Bastiaans, Roel Janssen (41' Julian Schoenaker), Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Syb Daverveld, Dirk Kreemers, Jelle Staal, Camiel van Geenen, Justin Jacops (79' Jeroen Ermers).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.