Dennis Verweijen overleden aan leukemie

dennis
Ruim twee jaar geleden, in augustus 2015, werd bij Juliana-lid Dennis Verweijen leukemie geconstateerd. Aan een periode met vele ups en downs is dinsdagmorgen 19 september een einde gekomen.

Het leven van Dennis stond de afgelopen jaren op zijn kop. In mei 2015 werd een ernstige vorm van de ziekte leukemie bij hem vastgesteld. "Aan dit mooie leven lijkt binnenkort een einde te komen", schreef hij rond die periode in een indrukwekkende open brief, die verstuurd werd naar verschillende media.

Er werden allerlei mooie initiatieven ontplooid. Zo speelde Juliana 1 een benefietwedstrijd tegen oud-profs, waarbij de opbrengst ten goede kwam aan stichting Matchis. Ook werd er een wandeltocht georganiseerd en zocht Dennis meermaals op een positieve manier de publiciteit om stamceldonatie onder de aandacht te brengen.

Op een gegeven moment kwam bij Dennis het besef dat hij niet meer beter zou worden. Daarom probeerde hij alles uit het leven te halen. Op 9 mei vorig jaar werd zijn dochtertje geboren en binnenkort zou Dennis voor de tweede keer vader worden. Ook schreef hij tijdens zijn ziekteperiode het boek Papa's Bloed, over zijn eerste, turbulente ziektejaar. Papa's Bloed ligt sinds een paar maanden in de winkels en is ook online te bestellen.

Juliana wenst Anke en familie enorm veel sterkte!

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.