Wedstrijdverslagen

Juliana verliest op kermiszondag

DSC02460

Juliana heeft het laatste bekerduel met 1-0 verloren van FC de Rakt. De wedstrijd in Uden werd vanwege de Millse kermis al om 13.00 uur gespeeld en dat was schijnbaar te vroeg voor de Millse voetballers. 

Juliana startte in een 5-3-2 formatie en had daar zichtbaar de nodige moeite mee. Met name achterin werd er niet voldoende ingeschoven naar het middenveld, iets wat juist FC de Rakt wel beter deed. Daardoor kreeg FC de Rakt een meerderheid op het middenveld en kreeg het daarmee de wedstrijd in handen. Achterin bleef Juliana echter wel zijn mannetje staan, waardoor FC de Rakt niet in staat was om een echte kans te creeren. De grootste mogelijkheid van de eerste helft ontstond dan ook toen de Millse doelman één van zijn backs aan probeerde te spelen en deze onderschept kon worden door een Udense aanvaller. Deze nam de bal ineens op de slof, miste daardoor zuiverheid en verdween naast het doel. Na een klein half uur greep de Juliana trainer in, door Roel Janssen wat nadrukkelijker op het middenveld de posteren. Juliana kwam hierdoor wat beter in de wedstrijd en wist zowaar wat kleine kansjes af te dwingen.

In de 2e helft was het spelbeeld zoals het in de eerste helft eindigde. De wedstrijd was behoorlijk in evenwicht waardoor er geen echte kansen voor beide doelen te noteren vielen. Vlak na rust wist Juliana een keer gevaarlijk te worden toen Camiel van Geenen de bal uit de draai vol op doel schoot. De Udense doelman kon de bal echter nog net onder de lat weghalen. Illustratief voor de wedstrijd was dat de wedstrijd uiteindelijk beslist werd door een verdwaalde voorzet. Een voorzet vanaf de rechterzijlijn verdween zomaar over de Millse doelman in het net. en zo nam de Rakt in de 55e minuut een voorsprong. In het restant van de wedstrijd probeerde Juliana het wel en vlak voor tijd leek de gelijkmaker ook te vallen. De Scheidsrechter had echter een duwfout geconstateerd en keurde de treffer af. Het bleef bij de 1-0 en Juliana kon met een enigszins bezwaard gemoed kermis gaan vieren.

Wedstrijdstatieken:
FC de Rakt - Juliana 1-0 (0-0)
Scheidsrechter: Kezer
Toeschouwers: 65

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Julien Cuppen, Guus Bastiaans, Roel Janssen, Berry van Krijl, Dirk Kremers (46' Vince van Reijmersdal), Tom Heerbaart, Camiel van Geenen, Julian Schoenaker (70' Maik Veld), Dave van Dommelen, Syb Daverveld 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.