Wedstrijdverslagen

Regelmatige overwinning Juliana

HBVJUL1617

Na de nederlaag tegen derdeklasser Volkel mocht Juliana het deze keer opnemen in en tegen Odiliapeel. Vanaf het begin speelde Juliana een degelijke wedstrijd en kon het met een overwinning huiswaarts keren.

In het begin van de wedstrijd golfde het spel wat op en neer, maar naarmate het eerste kwartier vorderde trok Juliana het spel steeds meer naar zicht toe. Dit resulteerde nog niet meteen in grote kansen. Ook Odiliapeel wist zich in de spaarzame uitvallen geen kansen te creeren. Juliana bleef vooruit voetballen, en kreeg in de 25e minuut op zo'n 25 meter van het doel een vrije trap. Deze werd door Berry van Krijl hard en laag langs de muur geschoten, waardoor iemand in de muur de bal nog net van richting kon veranderen. Deze bal viel pardoes voor de voeten van Jelle Staal, die vervolgens alle tijd kreeg om de keeper op het verkeerde been te zetten en de bal rustig langs de keeper in het doel wist te schuiven. Juliana bleef hierna de betere ploeg tot een paar minuten voor rust. Odiliapeel wist er toen een slot offensiefje uit te persen, maar meer dan een tweetal corners leverde dit niet op.

In de tweede helft probeerde Odiliapeel het tij te keren, en kwam het even gevaarlijk uit de startblokken. Na een paar minuten ebde dit echter al weg waarna Juliana het initiatief weer overnam. Zo werd Dave van Dommelen goed diep gestuurd, om vervolgens een prima voorzet af te leveren. Deze werd door Tom Heerbaart goed ingekopt en zo kwam Juliana op een 0-2 voorsprong. In het restant van de tweede helft was Juliana heer en meester, en kreeg het diverse kansen. Het duurde echter tot de 86e minuut voordat de score verder werd uitgebreid. Berry van Krijl liet zich niet opzij zetten en wist Camiel van Geenen aan te spelen, deze was met de bal aan de voet sneller dan zijn tegenstander, en wist op weg naar het doel ook de rest van de Odiliapeel defensie op het verkeerde been te zetten. In de zestien wist hij de bal terug te leggen op de vrijstaande Andy Veld die voor een 0-3 slotakkoord wist te zorgen.

Wedstrijdstatistieken:
Odiliapeel - Juliana 0-3 (0-1)
Scheidsrechter: Opsteen
Toeschouwers: 80

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Julien Cuppen, Roel Janssen, Berry van Krijl, Dirk Kremers, Guus Bastiaans, Tom Heerbaart (63' Camiel van Geenen), Jord Thijssen, Justin Jacops (57' Syb Daverveld), Jelle Staal (68' Andy Veld), Dave van Dommelen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.