Doorgeven vrijwilligerstaken 2017-2018

lnQfoUbd

Juliana vraagt alle leden vanaf 16 jaar en ouders die nog géén vrijwilligerstaak uitvoeren zich bij Juliana te melden. Leden die geen vrijwilligersfunctie uitvoeren betalen vanaf dit seizoen €50,- extra contributie. 

 Betreft: Laatste verzoek doorgeven vrijwilligerstaken - Juliana Mill

Beste Juliana-leden en ouders,

Naar aanleiding van een sterk teruglopend aantal vrijwilligers is er twee jaar geleden een vrijwilligerscommissie in het leven geroepen. Niet alleen het aantal vrijwilligers neemt af, maar ook de gemiddelde leeftijd van de vrijwilligers werd hoger waardoor het bijna niet meer mogelijk was de club draaiende te houden.

Het gevolg daarvan is dat we nog steeds vrijwilligers tekort komen. Het tekort aan vrijwilligers is vorig seizoen al tot uiting gekomen in het tot meerdere malen toe moeten sluiten van de kantine.

In maart van dit jaar hebben wij alle leden een mail gestuurd over het nieuwe vrijwilligersbeleid dat tijdens de jaarvergadering is vastgesteld. Er is een ‘Wie Wil Wat formulier’ opgesteld. Op dit formulier kun je aangeven wat je zou willen doen, of welke vrijwilligersfunctie je nu al uitvoert. Van de meeste leden en ouders hebben wij een reactie ontvangen. Helaas nog niet van iedereen.

Bij de laatste Algemene Ledenvergadering is besloten dat per ingang van seizoen 2017-2018 een lidmaatschap bij Juliana niet meer geheel vrijblijvend zal zijn. Er wordt van alle actieve leden van 16 jaar en ouder en van ouders van jeugdspelers jonger dan 16 jaar (bij aanvang van seizoen) verwacht dat zij een vrijwilligerstaak gaan uitvoeren bij de club.

Een vrijwilligerstaak houdt in; Je minimaal 8 uur per jaar actief inzetten voor onze mooie vereniging.

Bij niet uitoefenen van een vrijwilligerstaak wordt er een extra vrijwilligersbijdrage van € 50,- doorberekend boven op de contributie.

Laatste verzoek doorgeven vrijwilligerstaak, voor 22 september 2017!

Heb je nog geen vrijwilligerstaak geregistreerd. Geef voor 22 september door welke taak je uit zou willen voeren. Wil je weten welke vrijwilligerstaken er allemaal zijn?  Op de website kun je het ‘Wie Wil Wat Formulier’ vinden:  http://www.julianamill.nl/data/documenten/Contributie/Aanmeldingsformulieren.pdf

Geef de activiteit door waarbij je een vrijwilligerstaak wilt uitvoeren en mail deze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aan het eind van het jaar wordt er bekeken wie er een vrijwilligerstaak uitvoert volgens afspraak. Voer je geen vrijwilligerstaak uit, dan wordt er €50,- extra in rekening gebracht tijdens de inning van de contributie.  

Per gezin met meerdere jeugdspelers onder de 16 jaar hoeft er overigens maar een vrijwilligerstaak van 8 uur door de ouders te worden volbracht. Op deze manier hebben we een eerlijk systeem waarin iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan de club.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur en vrijwilligerscommissie 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.