Wedstrijdverslagen

Juliana start seizoen met nederlaag

julvol1718

Juliana Mill heeft de eerste wedstrijd in het bekertoernooi verloren van Volkel. Op eigen veld liep het team van trainer Michiel Jans een 3-0 nederlaag op tegen de derdedeklasser. 

Beide ploegen begonnen de wedstrijd aanvallend en wisten in het eerste kwartier het evenwicht te bewaren. Beiden kwamen tot één grote kans, maar wisten deze niet om te zetten in een score. Het spel bleef op en neer golven, en vooral foutjes in de beide defensies leidde tot kansen. Zo kon Tom Heerbaart bijna profiteren nadat hij de bal tijdens het uitverdedigen van de Volkelse defensie met de borst wist te onderscheppen. Hij nam de bal daarna direct op de slof maar de Volkelse doelman kon de bal nog net uit de bovenhoek tikken. Hierna nam Volkel langzaam het initiatief over en kwam Juliana een eerste keer goed weg toen Berry van Krijl al glijdend van dichtbij de bal tegen zijn armen kreeg geschoten. De scheidsrechter zag hier echter geen strafschop in. Enkele minuten later wist Volkel echter toch te scoren. Matig uitverdedigen aan Juliana zijde leidde tot een slalom door de defensie van Bart Teeuwen. Hij legde de bal vanaf de achterlijn terug op Dennis van de Burgt die de bal vervolgens binnen kon schuiven en Volkel op een 0-1 voorsprong kon zetten. Vlak voor rust ontsnapte Juliana andermaal aan een strafschop tegen toen Tom Heerbaart in een uiterste poging de bal te onderscheppen zijn tegenstander in de zestien onderuit schoof. Tot verbazing van vriend en vijand zag de scheidsrechter hier echter niets in en bestrafte de aanvaller zelfs met een gele kaart voor een schwalbe.

Na rust kwam Volkel iets beter uit de startblokken dan Juliana en wist het langzaam maar zeker een overwicht te creeren, zonder echt gevaarlijk te worden. Zo was het zelfs Syb Daverveld die een kwartier voor tijd de gelijkmaker dacht te kunnen scoren na een prima steekpassje vanaf het middenveld. De Volkelse doelman wierp zich echter prima in het schot en kon zodoende de gelijkmaker voorkomen. In de 80e minuut echter leidde balverlies op het Juliana middenveld de 0-2 in. Robin van Cuijk kon de bal eenvoudig onderscheppen en wist zich door de Juliana defensie te slalommen om zo de 0-2 aan te tekenen. In de blessure tijd van de wedstrijd kon Volkel ook nog de 0-3 aantekenen toen een vrije trap ongelukkigerwijs in eigen doel werd gewerkt. Ondanks deze nederlaag zijn er voor Juliana wel voldoende lichtpuntjes om de volgende wedstrijd in te gaan.

Wedstrijdstatistieken:

Juliana 1 - Volkel 1 0-3 (0-1).
Scheidsrechter: Verstegen (Uden)
0-1: 30' Dennis van de Burgt
0-2: 80' Robin van Cuijk
0-3: 90' +2 Eigen Doel

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Julien Cuppen, Guus Bastiaans, Tom Gerrits, Berry van Krijl, Tom Heerbaart (71' Jord Thijssen), Dave van Dommelen (46' Justin Jacops), Ruud Relou (59' Renzo de Man), Andy Veld, Camiel van Geenen, Syb Daverveld). 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.