Ko van der Ven krijgt prijs als scheidsrechter

ko

Juliana-lid Ko van der Ven (18) is vrijdagavond bij het Amateurvoetbalgala in Groesbeek gekroond tot het grootste scheidsrechterstalent van de regio Nijmegen en Maasland. 

De 18-jarige Millenaar, nog altijd lid van onze club, kreeg de meeste stemmen; zowel van de bezoekers bij de internetverkiezing als van de zogenaamde vakjury. De andere genomineerden waren Jonathan van Dongen uit Nijmegen en Luuk van Zuijlen uit Wijchen.

Ko heeft zich op jonge leeftijd al opgewerkt tot de tweede klasse van het seniorenvoetbal. Hij fluit daarnaast af en toe zijn wedstrijden op zaterdag bij de jeugd. Ko is ook nog altijd bij Juliana betrokken. Zo regelt hij de scheidsrechterszaken bij de jeugdafdeling en was hij de leidsman bij de kwartfinale van de districtsbeker van Juliana O19-1. Met zijn passie en plezier voor de arbitrage geldt hij als een voorbeeld voor velen, die bij onze vereniging navolging krijgt van een aantal (piep)jonge scheidsrechters.

Juliana feliciteert Ko met de behaalde titel en vraagt zich of jij ook in de voetsporen van Ko wil treden door na de zomer ook wedstrijden te fluiten? Meld je hier als je interesse hebt om scheidsrechter bij Juliana te worden.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.