Wedstrijdverslagen

Juliana verslaat Herpinia

JULHER1617

Nadat Juliana vorige week zich in Langenboom veilig had gespeeld, restte nog de laatste wedstrijd tegen Herpinia. Ook Herpinia had met het bereiken van de nacompetitie de buit al binnen.

Desondanks begonnen beide ploegen met veel elan aan de wedstrijd, en zochten ze de aanval. Na een kleine 10 minuten was het Dave van Dommelen die de bal in de zestien meter voor zijn voeten kreeg, en met een lage schuiver de doelman kansloos liet. Hierna kreeg Juliana nog een paar kansjes om de score uit te breiden, maar dit lukte niet. Na een kwartier voetballen werd Herpinia wat sterker en nadat het al een paar speldenprikjes had uitgedeeld was het plots Rick van Griensven die geheel vrijgelaten op links werd aangespeeld. Hij kon ongehinderd de zestien inlopen en daar de doelman van Juliana kansloos laten. Hierna werd Herpinia wat sterker en moest doelman Sven Jacobs een paar keer handelend optreden. Vlak voor rust kreeg Juliana weer wat meer grip op de wedstrijd. Eerst was het Tom van den Heuvel die na een prima 1-2 vanaf links een goede voorzet in huis had, waar Andy Veld nog net aan voorbij gleed. Even later was het broer Maik Veld die van net buiten de zestien een hard dwarrelschot losliet, wat door de doelman niet goed verwerkt werd en terugkaatste het veld in. Hier was Andy Veld als de kippen bij om de bal langs de doelman te schuiven voor een 2-1 voorsprong.

In de tweede helft was te merken dat beide ploegen de buit al binnen hadden voor dit seizoen. Beide ploegen hoefden niet meer zo nodig maar probeerden er toch een wedstrijd van te maken. Door het lage tempo lukt dit niet echt meer. Desondanks waren er over en weer nog wel kansjes te noteren. De grootste kans ontstond zo halverwege de tweede helft toen na een prima steekpass de Herpinia spits vrij voor keeper Sven Jacobs verscheen. Deze wist de bal met een prima redding te keren, maar moest wel een rebound toestaan. Ook hierop had Sven het juiste antwoord en kon zo de 2-1 op het scorebord houden. In het restant van de wedstrijd gebeurde er niet zoveel meer en kon Juliana een seizoen in mineur toch nog goed afsluiten.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Herpinia 2-1 (2-1)
Scheidsrechter: Reddy (Helmond)
Toeschouwers: 150
9': 1-0 Dave van Dommelen
18': 1-1 Rick van Griensven
41': 2-1 Andy Veld

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Roel Janssen, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Jelle Staal, Maik Veld (85' Nicky van den Broek), Andy Veld (58' Justin Jacops), Tom van den Heuvel, Dave van Dommelen (58' Max Hermanussen)

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.