Wedstrijdverslagen

Juliana speelt zich veilig bij SES

SESJUL 1617

Met nog 2 wedstrijden te gaan in een zeer moeizaam verlopen seizoen moest Juliana aantreden bij gemeente genoot SES. Voor Juliana gold maar één devies, 3 punten mee terug nemen naar Mill.

Meteen vanaf de aftrap liet Juliana haar bedoelingen zien. Nadat de bal nog even terug was gespeeld werd de bal meteen diep gespeeld en vanaf links meteen voor het doel van SES gespeeld, daar smoorde de bal echter in een melee van spelers en verdween deze naast het doel. In de eerste 10 minuten behield Juliana het initiatief, zonder dat er echte doelrijpe kansen te noteren vielen. De eerste grote kans was voor SES na ruim een kwartier toen de bal de 16 ingespeeld werd waar de bal bleef hangen en tegen een hand aan kwam. De scheidsrechter weigerde hier echter voor te fluiten. In het vervolg werd de bal opnieuw via een snelle 1-2 ingebracht, op het laatste moment kreeg de Juliana defensie hier nog een voetje tegenaan waardoor de bal afgeslagen werd tot corner. Weer even later was het Gijs Bens die na een uitstekende pass diep werd gestuurd, zijn geplaatste schot verdween echter net naast. Hierna trok Juliana het inititief weer meer naar zich toe, zonder echt gevaarlijk te worden. SES werd steeds verder terug gedrongen, en het lukte ook niet meer om de bal weg te werken. Één van deze afgeslagen ballen werd na ruim een half uur opgepikt door Tom Heerbaart die zich vervolgens knap vrijspeelde en de bal van 25 meter hard en laag op het doel van SES vuurde. Bij de eerste paal liet hij de SES doelman kansloos en tekende zo voor de 0-1. In het restant van de 1e helft bleef Juliana de gevaarlijkere ploeg, tot 2x toe wist de SES doelman redding te brengen nadat iemand oog in oog met hem kwam te staan, en verdween na een corner een kopbal net naast het SES doel.

In de 2e helft stelde SES alles in het werk om de gelijkmaker te forceren, en drong het Juliana terug in de defensie. Na een aantal hachelijke momenten voor het Juliana doel was het echter Tom Heerbaart die een kanonskogel afvuurde op het SES doel. Deze werd echter net onder de lat weggetikt tot corner door de SES doelman. SES bleef hierna aandringen, maar wist zich geen grote kansen te creeren. In de tegenstoot bleef Juliana gevaarlijk. Eerst kreeg Andy Veld een bal voor zijn voeten nadat deze verkeerd werd weggewerkt door de SES defensie, en even later werd dezelfde Andy Veld diepgestuurd en probeerde hij met een lobje de SES doelman te verschalken. Beide keren wist de laatste echter vakkundig redding te brengen. SES bleef echter aandringen, en nadat ook een schot van Justin Jacops en een vrije trap van Berry van Krijl niet voor de bevrijdende 0-2 gezorgd hadden was het SES dat de laatste grote kans van de wedstrijd kreeg. In de 5e minuut van de blessure tijd werd de bal vanaf rechts over de Juliana defensie geslingerd. Hier was Gijs Bens geheel vrijgelaten, met een snoekduik probeerde hij de bal binnen te werken, maar gelukkig voor Juliana verdween deze over de lat in de ballenvanger. Meteen na de genomen achterbal floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en mede door de resultaten op de andere velden heeft Juliana zich veilig gespeeld.

Wedstrijdstatistieken:
SES - Juliana 0-1 (0-1)
Scheidsrechter: van Munster (Geffen)
Toeschouwers: 700

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Roel Janssen, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Jelle Albers, Dave van Dommelen (89' Max Hermanussen), Tom Heerbaart (84' Camiel van Geenen), Andy Veld (80' Jelle Staal), Tom van den Heuvel, Justin Jacops.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.