Jeugdnieuws

Pupil van de week: Jamie Polman

Jamie pupil

Zondag 30 april was ik pupil van de week bij de wedstrijd Juliana 1 – Achilles Reek 1.

Ik was al lekker vroeg op het voetbalveld en heb nog even naar de wedstrijd van Juliana 2 kunnen kijken. Even later nam Appie me mee naar de bestuurskamer en was ik bij de bespreking van het elftal. De trainer, Claus, was best wel streng tegen de spelers maar ook heel aardig voor mij. Het was anders dan verwacht, bij de E2 is de techniek heel anders. Na de bespreking gingen we omkleden, alle spelers hebben hun naam op een bal geschreven, die bal kreeg ik van Berry de aanvoerder. Daarna kwam de warming-up op veld 2 want op het hoofdveld stonden de sproeiers nog aan. Ik mocht met de warming-up meedoen. Even daarna heb ik de scheidsrechter ontmoet, die gaf uitleg aan de grensrechters en vertelde wie de baas is, hij dus. Daarna kwamen we met z’n allen het veld op, ik liep voorop met de scheidsrechter en had de wedstrijd bal. Alle spelers gingen op een rij staan in het midden van het veld, ik mocht de munt opgooien voor het tossen. Nadat alle spelers elkaar een hand hadden gegeven mocht ik vanaf de middenstip naar de goal van Achilles dribbelen en scoren, de keeper was kansloos.
jamie 1

De wedstrijd begon, ik heb de hele wedstrijd in de dug-out gezeten, en lekker zitten buurten met de spelers, ik zat naast Camiel, die was heel aardig.
jamie 2

Het was een spannende wedstrijd, de 2de helft was niet al te best voor Juliana. De trainer van Achilles werd van het veld gestuurd, hij had de hele tijd een grote mond. In de laatste paar minuten maakte Reek nog 2-2. Dat was heel jammer maar gelukkig hebben we niet verloren. Na de wedstrijd ging ik op de foto met Berry en ging ik in de kleedkamer nog even iedereen gedag zeggen. Het was een fantastische dag, Juliana 1 bedankt voor deze leuke ervaring!

Jamie Polman (E2).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.