Wedstrijdverslagen

Juliana nog niet veilig

FESJUL1617

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Achilles Reek was vriend en vijand er over eens dat winst zou betekenen dat Juliana klassenbehoud veilig stelde. Na 2x45 minuten was er echter geen winnaar waardoor Juliana nog steeds moet vrezen.

De wedstrijd begon voor Juliana voortvarend en de eerste de beste kans leverde meteen een doelpunt op. Op rechts werd Justin Jacops na 3 minuten uitstekend diepgestuurd, die haalde vervolgens de achterlijn, hield de bal precies binnen en speelde de bal keurig terug richting de vijf meter lijn. De bal ging in eerste nog voorbij aan Dave van Dommelen, maar achterin was Andy Veld er als de kippen bij om de bal binnen te werken. Al met al een droomstart voor Juliana. Lang kon Juliana hier niet van genieten want 2 minuten later was het al weer gelijk toen na een combinatie door het midden Bas Linders vrij op kon duiken voor de Juliana doelman en de bal in de verre hoek langs de keeper kon sturen. Geholpen door de wind nam Juliana hierna weer het heft in handen. In de 12e minuut mocht Juliana een corner nemen die tot twee keer toe ingebracht kon worden, maar beide keren werd afgeslagen. De tweede keer viel de bal voor de voeten van Tom Heerbaart, die tussen twee man doorglipte en de bal met een harde schuiver via de handen van de keeper in het net deponeerde. In het vervolg van de eerste helft bleef Juliana, geholpen door de wind de betere ploeg. Zo was het tot twee keer toe Andy Veld die dichtbij Juliana's derde treffer was. Eerst verdween een gerichte kopbal net over de kruising in de ballenvanger, en even later schoof dezelfde Andy Veld een bal net voorlangs nadat hij vrij voor de Achilles doelman was gezet. Tot scoren kwam Juliana echter niet meer.

In de tweede helft was er een totaal ander spelbeeld. Dit keer was het Achilles dat geholpen door de wind de aanval zocht. Juliana kwam bijna niet meer van de eigen helft en gaandeweg de 2e helft zakte het spel van Juliana naar een bedenkelijk niveau. Uiteindelijk duurde het echter tot de 88e minuut alvorens een afgeslagen bal via de kluts werd binnengeschoten door Rob van der Wijst. In de resterende minuten ging Achilles nog voor de volle winst en kreeg het nog twee dotten van kansen. Gelukkig voor Juliana verdwenen beide langs de paal achter. Al met al een terechte puntendeling waar beide ploegen niet bijster veel mee opschieten.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana - Achilles Reek 2-2 (2-1).
Scheidsrechter: van Haren (Overloon)
Toeschouwers: 150

Doelpunten:
3': 1-0 Andy Veld
5': 1-1 Luuk Janssen
12': 2-1 Tom Heerbaart
88': 2-2 Rob van der Wijst

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Roel Janssen, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Jelle Albers, Justin Jacops (69' Jelle Staal), Tom Heerbaart, Andy Veld, Tom van den Heuvel (81' Vince van Reijmersdal), Dave van Dommelen (63' Maik Veld).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.