Wedstrijdverslagen

SDDL vergroot zorgen Juliana

HERJUL1617

Juliana kreeg de kans om vandaag de aansluiting te vinden met de middenmoot, thuis tegen SDDL. Een overwinning op SDDL zou hier voor moeten zorgen, de realiteit was echter anders.

Om deze overwinning binnen te halen, moest Juliana alles op alles stellen en begon dus ook zeer aanvallend. Al na 2 minuten was het Andy Veld die na een voorzet vanaf rechts vrij voor de keeper verscheen. Deze maakte zich echter zodanig breed, dat hij de bal wist te keren en tot corner kon verwerken. Deze corner werd scherp voor de goal gespeeld en door Julien Cuppen net lans de verkeerde kant van de paal verwerkt. Het Juliana publiek ging er eens goed voor zitten in de hoop dat het eindelijk eens mee ging zitten. Het begin offensief van Juliana leverde echter op een enkele mogelijkheid na geen grote kansen meer op. Na een klein kwartier leverde de eerste echte uitval van SDDL aan de andere kant wel de eerste mogelijkheid op. Deze leek in eerste instantie nog onschadelijk gemaakt te kunnen worden door de Juliana verdediging, maar deze probeerde echter de net veroverde bal weer door het midden uit te verdedigen. Dit gebeurde ook nog eens zeer onzorgvuldig waardoor de SDDL spits een opgelegde kans kreeg en zo de 0-1 aan kon tekenen. Juliana moest nu op zoek naar de gelijkmaker, en SDDL kon zich beperken tot verdedigen. Juliana probeerde dit ook wel maar meer dan een enkele mogelijkheid uit standaard situaties leverde dit niet op.

Na wat omzettingen in de rust probeerde Juliana ook in de 2e helft alles om de gelijkmaker te forceren. Dit leverde ook een aantal mogelijkheden op, maar Juliana bleef ongelukkig in de afronding. Een handvol uitstekende mogelijkheden kwamen niet verder dan hooguit de paal van het SDDL doel. SDDL op haar beurt probeerde met snelle uitvallen het Juliana doel te bereiken, en tot overmaat van ramp was het in de 63e minuut opnieuw succesvol. Een snelle aanval over rechts kon in eerste instantie nog niet worden binnenewerkt door de SDDL spits, maar bij de 2e paal was nog iemand helemaal vrijgelaten die de bal eenvoudig kon binnenwerken. In het vervolg van de wedstrijd bleef Juliana, bijna tegen beter weten in, alles op alles stellen om toch nog een resultaat te boeken. Het hele seizoen heeft Juliana al problemen om tot scoren te komen, en daar kwam ook vandaag geen verandering in. Zelfs een goed ingekopte corner in de laatste minuut kwam niet verder dan de paal van het SDDL doel.

wedstrijdstatistieken:
Juliana - SDDL: 0-2 (0-1)
Scheidsrechter: van Bree (Sambeek)
Toeschouwers: 150

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Ruud Relou, Guus Bastiaans, Berry van Krijl (38' Tom Gerrits), Julien Cuppen, Tom Heerbaart, Justin Jacops (71' Jelle Staal), Camiel van Geenen, Andy Veld, Roel Janssen, Dave van Dommelen (71' Maik Veld).

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.