Wedstrijdverslagen

Juliana komt niet tot scoren

conjul1617

Na een week rust vanwege de weersomstandigheden mocht Juliana aantreden in Wanroy tegen het altijd lastige Constantia. Wat echter al het hele seizoen een groot probleem is dit seizoen brak ook vandaag weer op.

Constantia startte sterk aan de wedstrijd, en probeerde met vroeg druk zetten het inititief naar zich toe te trekken. In de eerste 10 minuten lukte dik ook vrij aardig, en werd Juliana ver terug gedrongen. Echte grote kansen wist de Wanroyse ploeg echter niet af te dwingen. De eerste grtote kans van de wedstrijd ontstond aan de andere kant. De eerste de beste keer dat Juliana er gevaarlijk uit kwam kreeg het een vrije trap te nemen nadat Camiel van Geenen op zo'n 25 meter recht voor het doel onderuit werd gelopen. Deze vrije trap werd door Berry van Krijl hard en laag langs de muur op doel gevuurd. In de Wanroyse muur kreeg er nog net iemand een voetje tegen, waardoor de bal voor de voeten viel van Dave van Dommelen. Deze nam de bal goed aan en kwam oog in oog te staan met de Wanroyse doelman. In het vervolg kon Dave net niet het beslissende tikje geven waardoor de Wanroyse doelman redding wits te brengen. Hierna wist Juliana Constantie terug te dringen, maar toch was het Constantie wat in de 21e minuut op voorsprong kwam. In een snelle uitbraak over links werd de bal ineens verplaatst naar de rechterflank, naar de geheel vrijgelaten Ton Aben. Deze wist met deze buitenkans wel raad en tikte de bal net langs de doelman en de paal in het net. Hierna ging Juliana op jacht naar de gelijkmaker, en wist een paar keer gevaarlijk te worden via vrije trappen. Eerst werd een vrije trap  van Berry van Krijl nog net uit onder uit de hoek gedoken. Even later was het Andy Veld die na een gevaarlijk ingedraaide vrij trap net zijn teen niet tegen de bal wist te krijgen, waardoor de Wanroyse doelman wederom redding kon brengen.

In de tweede helft probeerde Juliana door te gaan waar het de eerste helft gestopt was. Weliswaar leverde dit Juliana veel balbezit op, maar verder dan een halve schietkans van Camiel van Geenen, en een vlammend schot van Berry van Krijl wat voor de doellijn smoorde in overdaad aan Constantia verdedigers kwam Juliana niet. In de tegenstoot bleef Constantie gevaarlijk, zo eindigde in de 75e minuut een schot van een meter of 10 op de lat van het Juliana doel, en een vijftal minuten later eindigde een schot vanaf links op de paal. In de laatste fase van de wedstrijd probeerde Constantia vooral het spel te ontregelen. Dit leidde er alleen maar toe dat de jarige Tom Heerbaart in de slotfase nog getrakteerd werd op een verdiende gele kaart, en kon Constantie de 1-0 voorsprong over de streep trekken.

Wedstrijdstatistieken:
Constantia - Juliana 1-0 (rust: 1-0)
Scheidsrechter: Opsteen (Keldonk)
Doelpunt: 21': 1-0 Ton Aben
Toeschouwers: 100

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Berry van Krijl, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Tom Gerrits (72. Jord Thijssen), Tom Heerbaart, Justin Jacops, Camiel van Geenen, Andy Veld, Roel Janssen (70. Jelle Staal), Dave van Dommelen.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.