Wedstrijdverslagen

Juliana ongelukkig onderuit

Juliana-HBV-Sven Jacobs

Juliana heeft tegen HBV opnieuw punten gemorst. In de slotfase van het duel maakte HBV-spits Jeroen Dirks het enige doelpunt van de wedstrijd (0-1). 

Hartverwarmend

Hartverwarmend was het voor de Juliana supporters dat de aftrap van de wedstrijd werd gedaan door pupil van de week Milan Emons samen met zijn opa, de ernstig zieke oud voorzitter Christ van Vorst. Buiten het voorzitterschap heeft Christ vele functies bij de Millse voetbalclub bekleed en de laatste jaren was hij als een altijd positieve supporter aanwezig bij de wedstrijden van het urst. Hij was getuige van een sportieve en levendige wedstrijd tussen twee hardwerkende ploegen en er ontstonden dan ook vele kansen voor beide teams. In de 5e minuut verscheen Job Koot plotseling alleen voor de prima Juliana doelman Sven Jacobs maar hij schoot van dichtbij over. Even later kopte Roel Janssen namens Juliana op de lat uit een voorzet van Justin Jacops. Meteen hierna nam Camiel van Geenen uit een corner de bal ineens op de pantoffel maar zijn harde inzet kon de Beerse doelman ternauwernood keren. In de 34e minuut schoot opnieuw Job Koot van afstand net over maar het was Juliana die voor rust de laatste kans kreeg toen Dave van Dommelen na een pass van Camiel van Geenen voorlangs het Beerse doel schoot.

Late treffer

Ook de tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld met opnieuw vele mogelijkheden voor beide teams. De 52e minuut was hiervoor exemplarisch want HBV linkerspits Ali Ozdemir schiet hard in maar Sven Jacobs redt schitterend en met zijn snelle spelhervatting via Ruud Relou en Dave van Dommelen wordt de vrijstaande Camiel van Geenen bereikt maar hij schiet van dichtbij over het doel. In de 61e minuut krijgt Dave van Dommelen uit een voorzet van Justin Jacops een kopkans maar zijn inzet gaat net naast de Beerse goal. Toen iedereen zich al met een terecht  gelijkspel had verzoend brengt HBV dan toch nog onverwacht in de slotfase de 0-1 op het scorebord als HBV spits Jeroen Dirks een voorzet van rechts binnen kopt. Opnieuw een ongelukkige nederlaag voor Juliana wat bij Christ van Vorst leidde tot de conclusie dat hij helaas geen geluk had gebracht.

Wedstrijdstatistiek:

Juliana-HBV: 0-1(0-0).

Scheidsrechter: J. Noijen.

Aantal toeschouwers: 200.

Doelpunt: 87. Jeroen Derks: 0-1.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.