Wedstrijdverslagen

Geen punten in Haps

20161009JULHBO

Juliana is ook na zes wedstrijden nog zonder overwinning. In Haps, tegen de plaatselijke Boys, werd een zeer ongelukkige nederlaag geleden (2-0).

Onder een heerlijk herfstzonnetje en op een prima grasmat werd de derby tussen Hapse Boys en Juliana gespeeld en vanaf de eerste minuut was het een levendige en sportieve wedstrijd waarbij het spel op en neer golfde zonder dat het tot kansen leidde. Pas in de 35e minuut was er de eerste kans en die was voor Juliana want uit een prachtige voorzet van Camiel van Geenen was het Tom Gerrits die alleen voor de Hapse keeper verscheen maar zijn inzet ging vlak over de goal. In de 45e minuut was het de actieve Justin Jacops die met een prachtige actie Jelle Staal vrijspeelde maar door te lang treuzelen belandde de bal in de handen van Hapse Boys doelman Dirk Thijssen. Uit de volgende tegenaanval werd de Juliana keeper omvergelopen en kon  de Hapse spits Tom Meijer de bal in het lege doel tikken. In plaats van de goal af te keuren wees scheidsrechter Slaats naar het midden en besloot meteen de eerste helft af te sluiten.

Na rust deed Juliana er alles aan om de gelijkmaker te forceren maar echte kansen werden er niet afgedwongen. Wel kreeg Hapse Boys in de slotfase een penalty omdat de bal in het strafschopgebied ongelukkig tegen een Millse hand stuitte. Luuk Crommentuijn wist wel raad met dit buitenkansje.

Nog steeds wacht Juliana op de eerste winstpartij van het seizoen en dat moet dan ook maar aanstaande zondag gebeuren als het Beerse HBV  in Mill op bezoek komt.

Wedstrijdstatistieken:
Hapse Boys- Juliana: 0-2 (0-1)
Scheidsrechter: Slaats uit Roermond.
Aantal toeschouwers: 200.
Scoreverloop:
45. Tom Meijer: 1-0
80. Luuk Crommentuijn: 2-0

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Ruud Relou, Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Roel Janssen, Tom Heerbaart, Tom Gerrits, Jelle Staal (75. Gijs van Hal), Camiel van Geenen (60. Maik Veld), Justin Jacops.

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.