Wedstrijdverslagen

Weer geen winst Juliana

Juliana-Estria

Juliana heeft zondag opnieuw niet weten te winnen. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen kwam het team van Claus Foederer niet verder dan een gelijkspel (1-1) tegen Estria. 

In de tweede wedstrijd van het seizoen wachtte Juliana eeen thuiswedstrijd tegen Estria. Juliana startte zeer sterk wat meteen leidde tot een drietal kansen in de eerste 10 minuten. Eerst was het Dave van Dommelen die stuitte op de uitlopende keeper, en even later Jelle Staal die voor open doel miste. De meeste pech was echter voor Jelle Albers. Hij zag de Keeper ver voor zijn doel staan en mikte de bal vanaf de middellijn op het Estria doel. Helaas stuitte de bal in plaats van in het doel net over het doel heen en landde op het dak van het doel. Na zo'n 20 minuten ebde de aanvalslust van Juliana weg, en ontstond er een patstelling op het middenveld, met meer balbeztit voor Juliana, zonder dat men echt gevaar wist te stichten.. Deze fase kenmerkte zich vooral door veel slordig balverlies van beide kanten. Tot in de 33e minuut uit het niets slordig balverlies op het middenveld van Juliana leidde tot een snelle combinatie van Estria. Door het oplopen van de Millse defensie lag het hart van de verdediging open en met een snelle combinatie door het midden voor het Juliana doel wist Estria ruimte te creeren. Daardoor kwm Jaimy van Eck vrij voor de keeper en die kon vervolgens de bal beheerst binnenschuiven in de linker onderhoek, 0-1 voor Estria. In het restant van de eerste helft bleef het slordigheid troef, en wisten beide ploegen geen kansen meer af te dwingen.

Na de gebruiikelijke theepauze, werd het spelbeeld van de eerste helft hervat. Ditmaal was het echter Estria wat iets meer initiatief nam dan Juliana, zonder echter voor gevaar te kunnen zorgen. Beide ploegen bleven erg slordig spelen. In deze fase beperkte Juliana zich vooral top de counter. Na wat enkele kansloze acties over en weer kreeg Juliana in de 67e minuut een vrije trap te nemen aan de rechterkant van het veld. De werd vervolgens door Jelle Albers in de zestien gedraaid, en leek een eenvoudige prooi te worden voor de Estria doelman. Toen echter enkele Juliana spelers in kwamen lopen besloot een van de verdedigers een snoekduik te nemen naar de bal, die daarna achter zijn eigen doelman tegen het net verdween. Hierna werd het initiatief weer overgenomen door Juliana, om nog te proberen de winnende treffer af te dwingen. In de slotfase wist het Juliana ook enkele goede mogelijkheden te creeren. Het ontbrak Juliana in deze fase aan een beetje geluk, omdat bij elke inzet wel ergens een Estria been of lichaam een doelpunt in de weg stond. In de tegenaanval wist ook Estria, al dan niet geholpen door de Juliana defensie nog een paar gevaarlijke momenten te stichten, maar gescoord werd er niet meer. Al met al een gelijkspel waarbij beide ploegen vooralsnog niets mee opschieten.

Wedstrijdstatistieken:
Juliana  - Estria: 1-1
0-1: Jaimy van Eck
1-1: Eigen doelpunt.
Toeschouwers: 150

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Ruus Relou (35. Niels Ermers), Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Dave van Dommelen, Jelle Albers, Jelle Staal (85. Robin Manders), Camiel van Geenen, Justin Jacops (88. Maik Veld). 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.