Wedstrijdverslagen

Juliana start met gelijkspel

SDDL2016

Juliana is het seizoen 2016/2017 begonnen met een gelijkspel tegen SDDL. De wedstrijd in Demen eindigde in een 1-1 gelijkspel.  

Vanaf de aftrap werd de bal rechts in de verdediging van SDDL gepompt, waar Justin Jacops achteraan ging en direct een scherpe voorzet in petto had. Het schot richting doel wat daarop volgde miste echter de kracht om voor echt gevaar te stichten. In de minuten daarna golfde het spel wat op en neer en deelden beide ploegen wat kleine speldenprikjes uit, zonder echt gevaar te stichten. Pas in de 13e minuut wist Juliana weer gevaarlijk te worden. Nadat een SDDL speler weggleed, wist Jelle Staal de bal op te pikken en direct een goede pass af te leveren op de naar binnen snijdende Ruud Relou. Zijn schot was echter niet ver genoeg in de hoek om echt gevaarlijk te worden. In de tegenaanval die hier op volgde wist SDDL het eerste gevaar te stichten, een voorzet vanaf rechts werd meteen laag ingeschoten, maar werd keurig gestopt door keeper Sven Jacobs. 2 minuten later was het echter toch raak. Na vermeend buitenspel op rechts reageerde de Juliana verdediging wat laat, waardoor de voorzet die daar op volgde terecht kon komen bij de geheel vrij staande Jordy de Loyer, die zich geen moment bedacht en de bal achter Sven Jacobs tegen de touwen schoot. Dit was het sein voor Juliana om weer de aanval te zoeken. Nadat eerst Jelle Staal nog een teen tekort kwam op een goede voorzet van Justin Jacops, en een Schot van Camiel van Geenen net voorlangs, was het Jelle Staal die in de 38e minuut ineens vrij voor de keeper op kon duiken. Hij werd echter duidelijk aan zijn shirt onderuit getrokken, waardoor de Scheidsrechter niets anders restte dan een penalty toe te kennen. De scheidsrechter vergat echter een rode kaart te trekken, die wel op zijn plaats was geweest. De toegekende penalty werd opgeeist door Berry van Krijl, die de keeper de verkeerde kant opstuurde en de bal onberispelijk onder in de hoek schoot.  Juliana probeerde vervolgens meteen de 1-2 te forceren, het was echter SDDL dat er een paar keer gevaarlijk uitkwam. Eerst werden er nog een paar schoten op doel gesmoord in de Juliana defensie, lukte dat niet meer vlak voor rust. Na een gevaarlijke aanval kreeg SDDL nog net voor rust een corner te nemen. Deze werd slecht verwerkt in de Juliana verdediging, waarna na een flipperkast situatie de bal voor de voeten valt van Jeroen Zegers die de bal tegen de touwen kan werken.

In de tweede helft probeerde SDDL het kunststukje met de aftrap van Juliana te herhalen, dit mislukte echter waarna Juliana het initiatief nam om de gelijkmaker op de borden te brengen. Juliana dicteerde het spel, zonder echt gevaarlijk te kunnen worden. Pas na een kwartier in de tweede helft viel het eerste gevaarlijk moment te noteren. Een goede diepe bal van Guus Bastiaans werd ineens breed gelegd door Justin Jacops, Camiel van Geenen wist echter zijn lichaam niet goed achter de bal te krijgen, waardoor de bal hoog over ging. Juliana bleef aanvallen en in de 75e minuut bracht dit resultaat. Na een snelle combinatie was het Justin Jacops die vanaf links een goede steekbal gaf op Camiel van Geenen, die op snelheid met de bal aan de voet de verdediging voorbij liep en vervolgens beheerst vlak langs de paal de bal binnenschoot. Hierna probeerde Juliana ook nog de 2-3 te forceren. Vlak voor tijd was het echter SDDL wat er nog een slotoffensief uit wist te persen. In de 85e minuut kwam een speler vrij op links, het lobje wat hij probeerde was echter net laag genoeg zodat Sven Jacobs deze klemvast kon pakken. 2 minuten later kwam er nog een gevaarlijke voorzet van rechts. Deze verdween echter via de eerste paal aan de andere kant van het veld over de zijlijn, zonder dat iemand deze kon binnenwerken. Dit was het laatste wapenfeit van de wedstrijd, gezien het spelbeeld in de tweede helft had er voor Juliana mogelijk iets meer ingezeten, maar mag men toch tevreden zijn met het behaalde punt.

Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Berry van Krijl (a), Guus Bastiaans, Julien Cuppen, Tom Gerrits (46. Niels Ermers), Tom Heerbaart, Ruud Relou (70. Maik Veld), Jelle Albers, Jelle Staal (60. Dave van Dommelen), Camiel van Geenen, Justin Jacops.

Wedstrijdverloop:
13' 1-0: Jordy de Loyer
38' 1-1: Berry van Krijl (penalty)
45' 2-1: Jeroen Zegers
75' 2-2: Camiel van Geenen

Scheidsrechter: Vissers (Zeeland),
Toeschouwers: 100.

 

 

Deel pagina met

Juliana feliciteert

Clubgegevens

RKSV Juliana, Mill

RKSV Juliana is opgericht op 1 augustus 1919 en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning tijdens het 75-jarige jubileum in 1994.

Adres sportpark:
Langenboomseweg 7
5451 JH Mill
0485-452139
Plan uw route
Postadres:
Molenstraat 6 
5451 BC Mill
06-36198697
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.